Naomi Osaka a făcut o criză de nervi în timpul unui meci! A plâns pe teren

Mirela Apostol   
în Tenis
05/10/2018, 19:26
Naomi Osaka a făcut o criză de nervi în timpul unui meci! A plâns pe teren GALERIE FOTO
Naomi Osaka a făcut o criză de nervi în timpul unui meci de la Beijing

Naomi Osaka a făcut o criză de nervi în timpul partidei cu Shuai Zhang, din sferturile turneului de la Bejing. Câştigătoarea de la US Open 2018 a cedat emoţiilor la China Open şi a izbucnit în plâns. Duelul Zhang – Osaka a fost unul foarte strâns şi după 6-3, 4-6, a avut nevoie de set decisiv pentru a-şi stabili deznodământul.

În setul al treilea, nipona a avut un început dificil, când a ratat patru mingi de break la rând şi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, dând şi cu racheta în pământ. A fost reacţie cel puţin surprinzătoare din partea sportivei, care era cunosută drept una ditre cele mai calme jucătoare din circuit, iar ieşirea ei în decor a fost imediat taxată.”Osaka a aruncat racheta, deloc diferit de cum a făcut-o Serena Williams la US Open. I-a dat arbitrul de scaun vreo sancțiune?”, a scris un fant pe Twitter.

Criză de nervi Naomi Osaka la China Open

Meciul a continuat tot mai rău pentru campioana de la US Open, iar Zhang chiar a servit pentru meci la 5-3, însă Osaka a găsit forţa necesară pentru a reveni şi s-a impus în cele din urmă cu 7-5 în decisiv. “Cea care a plâns nu a fost şi cea care a piedut”, au scris organizatorii turneului alături de fotografiile cu Naomi Osaka în lacrimi.

Vezi VIDEO aici

Naomi Osaka a făcut o criză de nervi în timpul unui meci de la Beijing. Câştigătoarea de la US Open şi-a pus prosopul în cap la 4-1 în decisiv şi a încercat să se adune
Naomi Osaka a făcut o criză de nervi în timpul unui meci de la Beijing. Câştigătoarea de la US Open şi-a pus prosopul în cap la 4-1 în decisiv

În penultimul act, Naomi Osaka o va înfrunta pe Anastasija Sevastova, care a trecut de Dominika Cibulkova. În cealaltă semifinală se vor duela Caroline Wozniacki şi Qian Wang.

Liderul WTA s-a retras de la Beijing din cauza problemelor medicale. Următorul turneu pentru Simona Halep, şi ultimul al anului, va fi WTA Finals, de la Singapore. Românca ceruse un wild-card de la Moscova, competiţie care are loc înaintea Turneului Campioanelor, însă starea medicală a forţat-o să renunţe.

Închide ×