Sport

Naomi Osaka a refuzat să vorbească despre Novak Djokovic: „Întrebați un jucător masculin”

Naomi Osaka nu s-a arătat interesată să vorbească despre Novak Djokovic în urma victoriei sale din primul tur în fața Camilei Osorio, la Australian Open.
19.01.2022 | 18:45
Naomi Osaka a refuzat sa vorbeasca despre Novak Djokovic Intrebati un jucator masculin
ADVERTISEMENT

Japoneza Naomi Osaka a început aventura la Australian Open 2022 cu o victorie clară în fața Mariei Camila Osorio (Columbia), după ce a câştigat ambele seturi ale meciului cu 6-3.

Naomi Osaka s-a arătat dezinteresată de expulzarea lui Djokovic

Deși a făcut un meci foarte bun împotriva Camilei Osorio, reporterii au fost mai mult curioși de părerea japonezei în controversa cu privire la numărul 1 ATP, decât de victoria ei.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun, să fiu complet sinceră, nu m-a afectat cu adevărat. Am văzut că a afectat puțin partea masculină, așa că va trebui să întrebați un jucător masculin”, a spus Osaka.

Pentru mine, scopul meu, ca și înainte de toată această situație, este să mă concentrez mai mult pe mine, pe ceea ce trebuie să fac pentru a deveni mai bună”, a adăugat nipona.

ADVERTISEMENT

Cum a decurs anul 2021 pentru Osaka

Japoneza de 24 de ani a început anul trecut prin câștigarea Australian Open pentru a doua oară în carieră. Dar lucrurile n-au evoluat în favoarea ei pe parcusul anului.

La French Open, ea a fost amendată pentru că a refuzat să participe la conferința de presă după meciul din primul tur, dar înainte de a se retrage din turneu. Ea a invocat probleme de sănătate psihică.

ADVERTISEMENT

Apoi a ratat Wimbledon, când a luat o pauză prelungită de la tenis, dar s-a întors la timp pentru Jocurile Olimpice. Apoi, a participat la US Open, unde, în timpul înfrângerii din runda a treia în fața lui Leylah Fernandez, a primit o sancțiune pentru că și-a aruncat racheta și a trimis mingea în tribune.

Asta a determinat-o să mai ia o pauză, însă a revenit la timp pentru a căuta cel de-al cincilea trofeu de Grand Slam, în Australia.

ADVERTISEMENT

Nici Djokovic nu a susținut-o pe Osaka anul trecut

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, a refuzat anul trecut să o susțină pe Osaka din cauza refuzului ei de a participa la conferințe de presă.

Înțeleg că uneori pot fi foarte neplăcute conferințele de presă. Și nu este ceva de care să te bucuri mereu, mai ales dacă pierzi un meci sau ceva de genul acesta”, a spus el reporterilor despre Osaka.

Apoi, sârbul a continuat: „Dar face parte din sport și din viața ta în turneu. Asta este ceva ce trebuie să facem, altfel, vom primi amendă.

ADVERTISEMENT