Cele mai citite

Video. Naomi Osaka şi “cel mai rău discurs de mulţumire din istorie”

Osaka i-a administrat o înfrângere drastică Kasatkinei în finala de la Indian Wells, iar la discursul de la final şi-a stăpânit cu greu emoţiile.
19.03.2018 | 12:00
Video. Naomi Osaka şi
ADVERTISEMENT

La sfârşitul unei competiţii în care a reuşit să le învingă pe Maria Şarapova, Karolina Pliskova şi Simona Halep, Naomi Osaka a câştigat titlul la Indian Wells, cel mai important al carierei sale de până acum. Nipona i-a administrat o înfrângere drastică Dariei Kasatkina în finala de la Indian Wells, 6-3, 6-2, iar la discursul de la final şi-a stăpânit cu greu emoţiile.

Japoneza în vârstă de 20 de ani a avut un moment de sinceritate pe terenul central din Indian Wells şi fiind la primul titlu câştigat în întreaga carieră, tânăra niponă şi-a caracterizat discursul ca fiind “cel mai rău din istorie”, spre amuzamentul publicului.

Osaka: “Mulţumesc pentru că m-aţi suportat”

“Aş vrea să mulţumesc directorului turneului, staff-ului şi…iartă-mă! Îţi mulţumesc şi ţie! (în direcţia Dariei Kasatkina) Ai fost foarte drăguţă şi o competitoare pe măsură. Sunt sigură că vom juca multe finale împreună. Aş vrea să mulţumesc şi echipei tale, pentru că şi ei sunt super drăguţi… Felicitări! Da… felicitări!”, şi-a început Osaka discursul de mulţumire.

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să mulţumesc echipei mele, pentru că m-a suportat. Cam asta e tot… Şi pentru că m-aţi sprijinit. Aş vrea să-i mulţumesc tatălui meu, care nu e aici, mamei mele şi surorilor mele, care mă urmăresc din Florida. Ce am uitat? Aş vrea să mulţumesc şi sponsorilor! A! Şi copiilor de mingi. Sunt extraordinari! Cred că va fi cel mai rău discurs de mulţumire din toate timpurile! Şi vouă vă mulţumesc, că ne-aţi urmărit”, a încheiat Naomi Osaka, fiind aplaudată la scenă deschisă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri