Naomi Osaka, eliminată și ea de la Indian Wells! Liderul mondial a pierdut cu Belinda Bencic. Prima reacție a niponei

Alexandru Năstase   
in Tenis
13/03/2019, 09:26
Naomi Osaka, eliminată și ea de la Indian Wells! Liderul mondial a pierdut cu Belinda Bencic. Prima reacție a niponei GALERIE FOTO
Naomi Osaka a venit la Indian Wells din calitate de lider mondial

Liderul mondial din circuitul WTA, Naomi Osaka a fost eliminată și ea de la Indian Wells! Japoneza a pierdut, de asemenea, în optimile de finală ale turneului californian. Elvețianca Belinda Bencic, numărul 23 mondial a fost cea care a scos-o din joc pe Osaka. 6-3, 6-1 a arătat tabela de marcaj la finalul partidei disputată între cele două. De remarcat că primele favorite la câștigarea turneului au ieșit din competiție.

Naomi Osaka, eliminată și ea de la Indian Wells!

“Nu a fost atât de uşor cât pare dacă ne uităm la rezultat şi mă aşteptam să fie greu. Sunt bucuroasă”, a declarat Belinda Bencic. Elvețianca o va întâlni în faza următoare a turneului pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Eșecul cu Bencic nu a demoralizat-o pe Naomi Osaka. Japoneza a declarat că nu are regrete. „Sincer, în astfel de momente, cu un astfel de scor, în mod normal m-aş simţi deprimată şi tristă. Dar acum mă simt destul de bine pentru că având în vedere circumstanţeţe, cred că am făcut tot ce am putut şi nu am regrete. Am încercat să fiu pozitivă tot meciul. Belinda a jucat foarte bine, este o sportivă incredibilă. Cred că nu puteam face nimic, având în vedere cum jucam”, a declarat japoneza pentru site-ul oficial WTA.

Naomi Osaka, eliminată și ea de la Indian Wells! Osaka
Naomi Osaka a câștigat sezonul trecut turneul de la US Open

Bencic a eliminat-o și pe Halep

Belinda Bencic a reușit să o elimine și pe Simona Halep în acest an. Elvețianca a bătut-o pe a doua jucătoare a lumii în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Cu toate acesta, Bencic remarca la finalul partidei susținerea din tribune pe care a avut-o Simona Halep și oferea declarația lunii. ”Am avut un meci dificil. Nu aș putea fi mai fericită! Sunt foarte bucuroasă pentru modul în care am luptat. Vă mulțumesc mult celor care m-ați susținut. Au fost mulți fani ai Simonei în tribune, dar am simțit suportul vostru și vă mulțumesc. 

Poate pe afară par calmă, dar înăuntru sunt un dezastru, nu mai știu ce să gândesc. Sunt o jucătoare emotivă, câteodată mă enervez, dar încerc să lupt. Toate astea fac parte din jocul meu. Așa sunt eu. În ultimii ani am învățat multe, cred că m-am dezvoltat că jucătoare și ca persoană”, spunea Bencic.

  • 1 este locul pe care îl ocupă Naomi Osaka în clasamentul WTA. Va rămâne pe această poziţie indiferent de rezultatele de la Indian Wells
Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×