Simona Halep

Naomi Osaka nu o vrea pe Simona Halep în semifinale: ”Returnează mingea de fiecare dată”. Video

16.02.2021 | 09:23
Naomi Osaka nu o vrea pe Simona Halep in semifinale Returneaza mingea de fiecare data Video
ADVERTISEMENT

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka nu o vrea pe Simona Halep în semifinale la Australian Open 2021 și a șăsat de înțeles că mai bine ar fi să o aibă adversară pe Serena Williams.

Osaka a trecut în sferturile de finală de Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2, și se gândește la trofeu, mai ales că de fiecare dată când a ajuns între primele opt la un Grand Slam a și câștigat competiția.

ADVERTISEMENT

Specialiștii consideră că duelul dintre Simona Halep și Serena Williams va fi tranșat de eficiența la serviciu al celor două combatante.

În semifinale la Australian Open, Naomi Osaka ar vrea să scape de Simona Halep

După victoria lejeră din sferturile de finală de la Australian Open 2021, Naomi Osaka a declarat că nu și-ar dori să o întâlnească pe Simona Halep în faza semifinalelor pe care o consideră o adversară dificilă.

ADVERTISEMENT

”Știu că următoarea mea adversară va fi fie Serena, fie Halep. Mereu mă uit la meciurile Serenei. Dar, în mod normal, nu mă uit la programul meu ulterior. Însă toți apropiații mei m-au anunțat. N-am avut de ales, deci, așa că știu cine va fi viitoarea mea adversară”, a declarat japoneza.

”Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă, o jucătoare care returnează mingea de fiecare dată. Pentru mine este cu siguranţă o bătălie psihică şi fizică”, a mai spus Osaka.

ADVERTISEMENT

Halep, avantaj important în meciurile directe cu Osaka

”Bineînţeles, acelaşi lucru este valabil şi pentru Serena. Ea este Serena, o persoană de care mă simt foarte intimidată când o văd de cealaltă parte a terenului. Dar, da, cred că meciul lor din seara aceasta va fi foarte distractiv”, a încheiat ocupanta locului 3 WTA.

Naomi Osaka este condusă de Simona Halep cu 4-1 în întâlnirile directe. Românca s-a impus la Roland Garros 2016, Miami 2017, Roma și Australian Open 2018, în timp ce japoneza a câștigat la Indian Wells 2018. În schimb, Osaka o conduce pe Serena Williams în meciurile directe cu 2-1.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după calificarea în sferturi de finală la Australian Open 2021, Simona Halep i-a adus un omagiu viitoarei sale adversare, americanca Serena Williams, despre care a spus că este o legendă a tenisului.

ADVERTISEMENT