Sporturi

Naomi Osaka, o nouă lovitură de imagine! Japoneza a lăsat Adidas pentru Nike!

05.04.2019 | 10:45
Naomi Osaka o noua lovitura de imagine Japoneza a lasat Adidas pentru Nike

Naomi Osaka a încheiat contractul cu Adidas şi a semnat cu Nike! Naomi Osaka, liderul mondial din WTA, a reuşit o nouă lovitură uriaşă de imagine în circuitul feminin de tenis! Liderul mondial din WTA a încheiat de curând contractul cu sponsorul tehnic german, Adidas, însă nu a stat prea mult pe margine, şi a fost imediat contactată de americanii de la Nike.

Liderul mondial din WTA a lăsat Adidas pentru echipamentele Nike

Cum ar fi fost de aşteptat, mulţi credeau că Naomi Osaka ar urma să semneze cu gigantul japonez, Uniqlo, care îl reprezintă de curând şi pe legendarul Roger Federer, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar nipona a ales să semneze cu americanii de la Nike. Naomi îmbărca echipamentele Adidas încă din 2015, iar înainte de sponsorul tehnic german, jucătoarea de tenis din Japonia a avut contract cu Yonex, o firmă din Japonia. Cei de la Adidas tocmai îi propuseseră tinerei japoneze un contract uriaş de 10 milioane de dolari pe an. Dacă ar fi acceptat această propunere, Naomi ar fi devenit cea mai bine plătită sportivă din istoria sponsorului tehnic german.

“Sunt mândră să devin membră a familiei Nike şi încântată să mă implic în tot ceea ce Nike are de oferit. Nike are o istorie legendară şi abia aştept să fiu parte a acestor momente în anii mulţi care vor veni”, a declarat Naomi Osaka la evenimentul prin care s-a anunţat noul parteneriat. Şi americanii de la Nike i-au urat bun venit japonezei: “Bun venit în familia Nike, Naomi”, au scris ei pe contul oficial de Twitter.

Naomi Osaka, alături de baschetbalistul LeBron James

Unde va purta pentru prima dată echipamentul Nike

Pentru Naomi Osaka, la fel ca pentru multe alte jucătoare de top, următorul turneu din circuit este cel de la Stuttgart, care se desfăşoară în perioada 22-28 aprilie, imediat după weekend-ul destinat Cupei Federaţiei. Alte nume uriaşe care îmbracă echipamentele Nike sunt Rafael Nadal, Serena Williams, Maria Şarapova, Simona Halep sau Petra Kvitova.

Naomi a apărut în noul echipament Nike la un eveniment din baschet. “Ce primire, mulţumesc!”, a scris Naomi pe contul personal de Twitter, alături de câteva fotografii în care apare lângă vedetele din NBA LeBron James şi Kevin Durant. “Suntem încântaţi să o avem în echipa noastră. Naomi este un talent incredibil pe care l-am adăugat pe lista noastră şi ne ajută să inspirăm o nouă generaţie de sportive”, a declarat un reprezentant al companiei

Tags: