Sporturi

Naomi Osaka, primele clarificări după despărţirea de antrenorul Sascha Bajin: “M-a rănit foarte tare ce s-a spus!”

17.02.2019 | 14:00
Naomi Osaka primele clarificari dupa despartirea de antrenorul Sascha Bajin Ma ranit foarte tare ce sa spus

Naomi Osaka a vorbit în premieră despre despărţirea de antrenorul Sascha Bajin. Naomi Osaka, noul lider mondial din WTA, a luat o hotărâre surprinzătoare după ce a câştigat cel de-al doilea titlu de Grand Slam al carierei. Jucătoarea de tenis din Japonia, în vârstă de 21 de ani, şi-a concediat antrenorul alături de care a câştigat toate cele trei titluri ale carierei şi a ajuns în premieră lider mondial în circuitul feminin de tenis, Sascha Bajin.

Această decizie a fost una cu adevărat şocantă pentru toată lumea, mai ales că Osaka şi Bajin nu au oferit detalii asupra deciziei niponei. Chiar şi aşa, jurnaliştii americani de la Sports Illustrated au susţinut în urmă cu câteva zile că ruptura celor doi s-a produs din cauza neînţelegerilor financiare. Conform spuselor americanilor, Osaka ar fi fost nemulţumit pentru că ar fi trebuit să-i plătească lui Bajin bonusuri foarte mari, în concordanţă cu rezultatele obţinute în ultimele luni.

Naomi Osaka a vorbit despre ruptura dintre ea şi antrenorul Sascha Bajin

Naomi Osaka, aflată în prezent la Dubai pentru turneul de categorie Premier 5, a clarificat situaţia creată şi a negat cu orice preţ că ruptura ar fi depins de bani. “În primul rând ştiu că toată lumea crede că problema a fost una financiară, dar nu a fost aşa. Acesta este unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am auzit. Având în vedere că eu călătoresc peste tot cu echipa, îi văd mai mult decât pe familia mea, nu le-aş face niciodată aşa ceva. Cred că principalul motiv este că nu voi pune succesul deasupra fericirii mele. De asta am luat decizia. Nu voi spune nimic rău despre el (n.r. Bajin), desigur, sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a făcut pentru mine. Nu aş putea veni acum să spun ceva negativ”, a declarat Naomi Osaka la o conferinţă de presă susţinută la turneul din Dubai.

Tags: