Life

Naomi și Florin Ristei, ipostază incendiară pe Instagram. Se vede cât îndrăgostiți sunt unul de celălalt

24.11.2020 | 09:18
Naomi si Florin Ristei ipostaza incendiara pe Instagram Se vede cat indragostiti sunt unul de celalalt
ADVERTISEMENT

Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi Hedman, concurenta de la X Factor, acolo unde este jurat. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu, însă nu au confirmat niciodată relația. Recent, au fost surprinși într-o ipostză incendiară pe Instagram. 

Ultima postare a lui Florin Ristei le confirmă bănuielile fanilor, chiar dacă nu a scris nimic în descrierea fotografiei. Se poate observa cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Nu doar fanii au reacționat la postarea cu pricina, ci și alte vedete, printre care Gina Pistol și Speak. Imaginea a strâns aproape 49.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Naomi și Florin Ristei, ipostază incendiară pe Instagram. Se vede cât îndrăgostiți sunt unul de celălalt

Florin Ristei și Naomi Hedman au deja o lună de când apar în ipostaze de cuplu în locuri publice și pe rețelele sociale. Chiar dacă niciunul nu a confirmat nimic în mod oficial, felul în care se fotografiază împreună le dă de înțeles tuturor că relația lor este mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Recent, juratul de la X Factor a postat câteva fotografii din cadrul unei ședințe foto împreună cu Naomi, iar una dintre ele a provocat sute de reacții din partea fanilor, dar și a altor vedete.

Fără să-i atribuie o descriere postării, Florin Ristei s-a fotografiat în timp ce o cuprindea în brațe pe iubita lui, fiind înconjurați de un peisaj incredibil de toamnă.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei)


Pe lângă sutele de comentarii ale fanilor, Gina Pistol l-a întrebat, între ghilimele, dacă cei doi formează un cuplu. „’Sunteți împreună?’?Și apropo…parcă zâmbești altfel simpaticule…mai pe fericire așa” ?, i-a scris prezentatoarea de la Chefi la cuțite. Nici Speak nu s-a putut abține, așa că i-a lăsat juratului un comentariu: „Îți stă bine așa #F.I.E.R.T ❤️”.

Fanii s-au bucurat pentru cei doi și le-au transmis mesaje de apreciere. „Ce frumooși!”, „In sfârșit un cuplu frumos”, „Oooo daa, de când aștept poza asta ??? sunteți atât de frumoși ?❤️”, „Sunteți un cuplu foarte frumos! Vă urmăresc cu drag pe amândoi, și să nu îi băgați în seamă pe cei cu ‘invidie’, voi să fiți fericiți.”, au fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman i-a fermecat pe jurați la audiții și a intrat în echipa Deliei. Modelul britanic formează un cuplu cu Florin Ristei de ceva vreme, iar acum sunt tot mai prezenți pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT