Fotbal international

Napoli a refuzat 100 de milioane de euro pentru Koulibaly! L-a dorit un club din Premier League

25.07.2018 | 12:15
Napoli a refuzat 100 de milioane de euro pentru Koulibaly La dorit un club din Premier League

Napoli a refuzat 100 de milioane de euro pentru omul numărul unul din defensiva sa, Kalidou Koulibaly. Atât patronul Aurelio De Laurentiis cât şi antrenorul Carlo Ancelotti consideră că jucătorul african face parte din categoria oamenilor indisepensabili şi nu este transferabil decât pentru o ofertă cu adevărat nebună, care să treacă de 150 de milioane euro.

De Laurentiis a confirmat presei faptul că a existat această ofertă, venită de la un club din Premier League, dar patronul lui Napoli nu a stat nici un moment pe gânduri şi a respins-o pe loc. “Este adevărat, a fost un club din Anglia care ne-a oferit această sumă, însă este netransferabil. Koulibaly este o persoană foarte bună, n-am avut niciodată probleme cu el”.

Napoli a refuzat 100 de milioane de euro pentru Koulibaly! Ar fi devenit cel mai scump jucător din istoria clubului

Chelsea şi Manchester United sunt cluburile despre care s-a scris că sunt interesate de apărătorul african, care a jucat în toate cele trei meciuri ale de la Cupa Mondială din Rusia.Dacă transferul s-ar fi realizat, Koulibaly ar fi devenit cel mai scump jucător vândut vreodată de Napoli, peste Gonzalo Higuain, cedat la Juventus pentru 90 de milioane de euro, în 2016.

Napoli a refuzat 100 de milioane de euro pentru Koulibaly A jucat toate cele trei meciuri pentru Senegal la Mondial. În imagine, alături de belgianul Mertens

Napoli a refuzat 100 de milioane de euro pentru Koulibaly. Jucătorul e titular în naţionala Senegal Chelsea îl are din această vară pe bancă pe fostul antrenor al lui Napoli, Maurizio Sarri, şi a transferat deja un jucător de la trupa din sudul Italiei, Jorginho, cumpărat pentru 57 de milioane de euro.Evaluat de transfermarkt.de la 60 de milioane de euro, Koulibaly mai are contract cu Napoli până în2021. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost cumpărat în 2014, de laGenk, pentru zece milioane de euro.