Cele mai citite

Foto. Vacanţă exotică pentru Napoli. Pregăteşte returul printre elefanţi

Nicolo Napoli şi logodnica sa au decis să îşi aleagă o destinaţie exotică unde să petrească o vacanţă de vis cu ocazia sărbătorilor. Din ianuare antrenorul lui FCU revine în Bănie pentru primul cantonament al alb-albaştrilor.
24.12.2017 | 10:13

Pe 1 decembrie FANATIK.RO a petrecut o zi în cantonamentul formaţiei FC U Craiova şi a discutat cu Nicolo Napoli despre planurile sale din 2018 cu formaţia pe care doreşte cu orice preţ să o promoveze în vara anului viitor în Liga 3. Vezi detalii. Lideri autoritari în seria lor din Liga 4, alb-albaştrii au strâns până în prezent 51 de puncte în clasament, cu 11 puncte avans peste ocupanta locului doi, Jiul Podari.

Nu trebuie să ne culcăm deloc pe o ureche. Ne vor aştepta meciuri grele în primăvară, deoarece toţi adversarii se vor mobiliza la maximum împotriva noastră şi vor să ne încurce. Deja mi-am făcut planul pentru la anul, iar împreună cu colegii mei din staff vrem să facem cu băieţii un program de pregătire ca la carte. Vrem să pregătim foarte bine startul din primăvară.”Mai mult ca sigur vom întări şi echipa în această iarnă cu doi sau trei jucători, a spus Napoli pentru FANATIK.RO.

Îşi petrece vacanţa în Thailanda!

Dar până la reunirea echipei, antrenorul italian, Nicolo Napoli a decis să petreacă sărbătorile împreună cu  logodnica sa într-o vacanţă de vis în Thailanda, printre elefanţi, dar nu a ezitat să facă şi plajă sau să profite de excursiile pe care a ales să le facă în această perioadă. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO. “În ultimele şase luni am fost mai mereu plecat de acasă, deoarece am decis să pun umărul la promovarea echipei pe care am iubit-o cel mai mult în România, dar voi petrece sărbătorile în Thailanda cu logodnica mea. Şi eu şi băieţii avem nevoie de o vacanţă în care să ne încărcăm cu toţi bateriile. Vreau să le urez sărbători fericite tuturor suporterilor Unmiversităţii Craiova. le mulţumesc pe această cale au au fost alături de noi în Liga 4“, ne-a spus Napoli.

În ultimele  luni Nicolo Napoli a primit patru oferte să antreneze alte formaţii, dar a preferat să rămână la FC U Craiova. Tehnicianul italian a fost dorit de o echipă din Serie C din Italia, de două formaţii din Liga 2 din România, dar şi de o echipă din Liga 1 Betano. Însă Nicolo Napoli a hotărât să nu îi părăsească pe jucătorii lui FC U Craiova 1948.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri