Napoli a pus ochii pe un fotbalist de la Barcelona şi unul de la Benfica! Sarri caută întăriri pentru a aduce titlul pe San Paolo

Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/11/2017, 18:44
Napoli a pus ochii pe un fotbalist de la Barcelona şi unul de la Benfica! Sarri caută întăriri pentru a aduce titlul pe San Paolo

Tehnicianul italian a pus ochii pe mijlocaşul spaniol Denis Suarez de la Barcelona şi fundaşul stânga de la Benfica Alex Girmaldo. Conform informaţiilor apărute în presa din Italia, cei doi ar putea să se alăture lui Napoli încă din această iarnă, astfel încât echipa lui Sarri să poată duce până la capăt lupta cu Juventus pentru titlu.

Denis Suarez a marcat de două ori şi a oferit două pase pentru formaţia catalană, însă nu a reuşit să se impună în formula de start a catalanilor şi a izbutit să evolueze din postura de titluar de doar patru ori în acest sezon. Grimaldo, cel care a fost crescut la Barcelona, este şi el în atenţia celor de la Napoli pentru a putea să îl înlocuiască pe accidentatul Faouzi Ghoulam.

Napoli nu a mai câştigat titlul în Serie A din 1990

Suporterii de pe San Paolo aşteaptă un nou titlul după o pauză de 27 de ani de la performanţa excelentă reuşită de Diego Maradona şi colegii săi în faţa unei echipe legendare a celor de la AC Milan. Starul argentinean a marcat 16 goluri pe atunci şi a adus al doilea titlu din istoria echipei în faţa lui Van Basten şi a colegilor de la AC Milan.

Barcelona cere în schimbul lui Denis Suarez  30 de milioane de euro, după ce l-a răscumpărat cu doar 3,5 milioane de euro de la Villarreal în 2016. Internaţionalul spaniol a fost finalist în această vară cu naţionala sub 21 de ani a Spaniei la Campionatul European din Polonia. 

Închide ×