Pariuri sportive

VIDEO / Napoli galactic: sicilienii au cîştigat la scor meciul din prima etapă

Napoli a reuşit cea mai clară victorie a primei etape din Italia, 3-0 cu Bologna. Pe lista titularilor au fost incluşi şi cei trei jucători transferaţi de la Real Madrid, Albiol, Callejon şi...
25.08.2013 | 23:50
VIDEO  Napoli galactic sicilienii au cistigat la scor meciul din prima etapa

Napoli a reuşit cea mai clară victorie a primei etape din Italia, 3-0 cu Bologna. Pe lista titularilor au fost incluşi şi cei trei jucători transferaţi de la Real Madrid, Albiol, Callejon şi Higuain. De altfel, Callejon a fost cel care a deschis scorul, celelalte două reuşite purtînd semnătura lui Hamsik.

VEZI REZUMATUL AICI

Pentru echipa antrenată de Rafa Benitez au marcat Callejon, în minutul 32, şi Hamsik o dublă, minutele 47 şi 63. Bologna nu a avut nici o şansă, trecînd cu greu de jumătatea terenului. Cu această victorie şi jocul spectaculos Napoli şi-a anunţat candidatura la titlu în acest sezon.

Într-o altă partidă din Serie A Lazio a cîştigat meciul cu Udinese cu scorul 2-1. Romanii au deschis scorul repede, Hernandes în minutul 13, iar în doar 3 minute au dublat diferenţa. În debutul reprizei secunde au marcat şi oaspeţii, Muriel în minutul 60.

Rezultate Serie A:
Inter – Genoa    2 – 0
Cagliari – Atalanta 2-1
Lazio – Udinese 2-1
Livorno – AS Roma 0-2
Napoli – Bologna 3-0
Parma – Chievo 0-0
Torino – Sassuolo 2-0

În această seară, începînd cu ora 21:45 (direct DIGI SPORT 3) suporterii vicecampioanei Italiei vor putea vedea la lucru noua echipă a lui Napoli pentru acest sezon. Noutăţile sunt mari, începînd de la banca tehnică, acolo unde nu se mai regăseşte Walter Mazzari, ci un VIP pentru clubul din oraşul de la poalele Vezuviului, un personaj obişnuit cu trofeele de orice fel, spaniolul Rafa Benitez. 

Napoli l-a pierdut pe omul care marca goluri pe bandă rulantă, uruguayanul Edinson Cavani, plecat la PSG pentru 64 de milioane de euro. Dar aceşti bani au fost investiţi în aducerea altor fotbalişti de valoare, cei mai mulţi venind pe filiera Real Madrid. 37 de milioane a costat atacantul argentinian Gonzalo Higuain, 12 milioane fundaşul central Raul Albiol şi alte 10 mijlocaşul ofensiv Callejon.

Practic de la Napoli au ajuns în vistieria madrilenilor 59 de milioane, mai mult de jumătate din ceea ce va plăti Realul lui Tottenham pentru galezul Gareth Bale. O piesă importantă ar putea fi în linia mediană şi fostul jucător de la PSV Eindhoven, Mertens. De asemeni, între buturi se află acum jucătorul de suflet al lui Benitez, Pepe Reina, adus de la FC Liverpool.

Adversara din runda inaugurală, care va căuta să facă faţă infernului de pe “San Paulo”, este Bologna. O echipă cu obiective limitate de bugetul incomparabil mai slab decît al lui Napoli, care, în mod normal, nu ar avea prea multe şanse în acest meci. Napoli – Bologna este un joc văzut şi de casele de pariuri drept unul de 1 solist, de unde şi scăderile de cote, de la 1,45 pînă la 1,35. Să nu uităm însă că în sezonul trecut tocmai această micuţă Bologna a răsturnat de două ori carul mare al favoriţilor napolitani, cu victorii trase la indigo în campionat, chiar la Napoli şi în Cupa Italiei, 3-2.

Echipe probabile

NAPOLI (4-2-3-1): Reina – Maggio, Albiol, Britos, Zuniga – Behrami, Inler – Pandev, Hamsik, Insigne – Higuain. Antrenor: Rafa Benitez

BOLOGNA (4-2-3-1): Curci – Garics, Antonsson, Natali, Cech – Khrin, Della Rocca – P. Kone, Diamanti, Christodolopulos – Bianchi. Antrenor: Stefano Pioli

Cea mai bună opţiune este chiar victoria lui Napoli, cotă 1,35.