Napoli este încrezător în elevii săi: “Putem cîştiga!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
19/08/2016, 09:47
Napoli este încrezător în elevii săi: “Putem cîştiga!”

Echipa pregătită de Nicolo Napoli joacă vineri, de la ora 21.00, împotriva formaţiei conduse de Gheorghe Hagi. Meci care face parte din a IV a etapă a Ligii I de fotbal.

Astfel, jucătorii ieşeni primesc vizita unei echipe de mulţi tineri ce are un lot într-o continuă mişcare pentru că vinde fotbalişti în permanenţă, ultima plecare a lor a fost cea a lui Florin Tănase la Steaua.

“Viitorul vine după succesul cu ASA, iar noi după eşecul cu Craiova. Am discutat cu băieţii, toată lumea e conştientă că am jucat slab la Craiova şi trebuie să avem o cu totul altă atitudine cu Viitorul. Eu cred că au înţeles şi putem cîştiga partida cu o echipă bună a campionatului”, a declarat Nicolo Napoli.

Ştirea MOMENTULUI

Un vicecampion mondial este obligat să se retragă! Are probleme la inimă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×