Fotbal international

Napoli – FC Liverpool 1-0. “Cormoranii”, îngenuncheaţi în ultimul minut!

03.10.2018 | 23:53
Napoli  FC Liverpool 10 Cormoranii ingenuncheati in ultimul minut

Derbyul rundei a doua din grupa C a Champions League, Napoli – FC Liverpool, a avut loc miercuri pe stadionul San Paolo din vulcanicul oraş italian. Un stadion considerat chiar de patronul clubului napolitan, Aurelio Di Laurentiis un adevărat WC public, el cerând insitent sprijinul autorităţilor fie pentru remodernizarea sa, fie pentru ridicarea unei alte arene, moderne. Napoli e deja puţin cu spatele la zid, în condiţiile în care se bate cu doi monştri sacri pentru primăvara Champions League, FC Liverpool şi PSG şi în care, în primul meci a făcut doar 0-0 la Belgrad, cu Steaua Roşie, cea mai slabă formaţie din grupă. FCLiverpool vine după un superb succes scos în ultimele secunde ale derbyului cu PSG, 3-2 pe Anfield şi pare a fi anul acesta foarte greu de doborât inclusiv în Premier League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

UPDATE, ora 23:56 / S-a terminat meciul Napoli – Liverpool 1-0

Min. 90 / GOOOOOOOL Napoli! Insigne a deschis scorul.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Napoli – Liverpool.


UPDATE, ora 21:15 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Napoli – Liverpool.

Napoli: Ospina – Maksimovic, Albiol, Koulibaly, Rui – Allan, Hamsik, Ruiz – Callejon, Milik, Insigne
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner, Wijnaldum, Keita – Salah, Firmino, Mane


Napoli – FC Liverpool, LIVE VIDEO Telekom Sport 2, Digi Sport 2 şi Look Sport

Partida de la Napoli, dintre echipa locală cu acelaşi nume şi FC Liverpool va putea fi urmărită pe trei posturi TV: Telekom Sport 2, Look Sport şi Digi Sport 2. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida de pe Stadio San Paolo o puteți face online și de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.

Napoli este obligată, în primul rând, să nu piardă, dacă vrea să păstreze şanse la unul dintre primele două locuri. Va fi foarte interesant de urmărit duelul strategiilor Carlo Ancelotti, tehnician care a cucerit de mai multe ori Champions League şi germanul Jurgen Klopp, care a pierdut două finale, cu Borussia Dortmund şi cu FC Liverpool chiar sezonul trecut. La acest moment cormoranii sunt o echipă extrem de puternică, iar în atac, alături de egipteanul Salah sunt la fel de prolifici Sadio Mane, Roberto Firmino sau Sturridge, autorul unor goluri senzaţionale în ultima vreme, cel mai recent cel de la Londra, contra lui Chelsea.

Live stream Napoli – FC Liverpool. Cum mai poţi vedea meciul de pe San Paolo

Cum acesta este unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale zilei de miercuri partida poate fi vizionată, în direct, la alegere, pe Telekom Sport 2, Digi Sport 2 sau Look Sport. În ultima etapă Napoli nu a putut rezista la Torino şi deşi a deschis scorul a fost învinsă de Juventus cu 3-1. FC Liverpool a salvat în ultimele minute egalul la Londra, pe Stamford Bridge, în meciul cu Chelsea, scor 1-1.

Echipe probabile Napoli – FC Liverpool. Chiricheş va fi spectator

NAPOLI (4-3-3): Ospina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mário Rui –  Zielinski, Allan, Hamšík – Callejon, Milik, Insigne. Antrenor: Carlo Ancelotti
FC LIVERPOOL (4-3-3): Allison –  Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson –  Milner, Henderson, Wijnaldum –  Firmino, Salah, Mané. Antrenor: Jurgen Klopp

Vlad Chiricheş va fi spectator la acest meci, ţinând pumnii colegilor de la Napoli, care nu au uitat de el. În afara românului gazdele nu mai pot conta pe portarul Meret şi pe fundaşul Ghoulam. FC Liverpool nu îl are apt pe mijlocaşul Oxade-Chamberlain, iar Adam Lallana a devenit incert după meciul de la Londra.

Napoli – FC Liverpool, cote la pariuri

Şi casele de pariuri sunt sensibile la rezultatele bune ale lui FC Liverpool din acest sezon şi îi dau favoriţi pe cormorani cu o cotă de 2,30. Egalul are 3,45, în timp ce victoria napolitanilor valorează mai puţin, 3,20, semn că se aşteaptă un meci ofensiv de ambele părţi. De altfel, over 2,5 face doar 1,70, iar varianta GG 1,55. pentru că ambele formaţii au oameni capabili să marcheze.

Napoli - FC Liverpool. Napoli răspunde cu un localnic faimos, Lorenzo Insigne.. El i-a dedicat ultimul gol accidentatului Vlad Chiricheş
Napoli – FC Liverpool. Napoli răspunde cu un localnic faimos, Lorenzo Insigne.