Napoli, gata să renunţe la Sarri. Posibilă revenire a unui nume mare

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
30/04/2018, 20:19
Napoli, gata să renunţe la Sarri. Posibilă revenire a unui nume mare
Maurizio Sarri ar putea pleca în vară de la Napoli

Cotidianul Il Mattino susţine că în urma eşecului de la Florenţa, care a spulberat şansele la titlu, Napoli este gata să renunţe la antrenorul Maurizio Sarri! Patronul clubului, Aurelio de Laurentiis este extrem de supărat de faptul că echipa sa, după ce a reuşit să bată pe Juventus la Torino, a naufragiat lamentabil la Florenţa, unde a fost executată cu 3-0.

De Laurentiis consideră că antrenorul Sarri este principalul responsabil pentru ratarea încă o dată a titlului, mai ales acum când lucrurile păreau a merge în direcţia bună. Patronul lui Napoli e de părere că echipa trebuia să câştige la Florenţa şi că nu există scuză pentru acest rezultat care zădărniceşte munca de un sezon.

Napoli, gata să renunţe la Sarri. Plata pentru eşecul de la Florenţa

Prin urmare, la final de sezon De Laurentiis vrea să renunţe la Sarri, care se află la Napoli din 2015 şi să readucă un tehnician care a mai activat la gruparea de la poalele Vezuviului, un tehnician cu nume şi CV, dar care în ultimii ani nu a mai reuşit lucruri deosebite.

Este vorba de spaniolul Rafa Benitez, care acum e pe banca lui Newcastle, în Premier League, dar care a activat la Napoli chiar înainte de Sarri, între 2013 şi 2015. Sarri a fost declarat şi în 2016 şi în 2017 cel mai bun antrenor din Serie A.

 

Închide ×