Fotbal international

Chiricheş poate fi coleg cu un jucător care s-a certat cu Valverde

Napoli vrea să transfere în acest mercato un jucător de la Barcelona, care nu a mai apărut în lot, după ce s-a certat cu antrenorul Ernesto Valverde. Joacă atacant şi ar fi soluţia ideală după ce Verdi de la Bologna a refuzat liderul din Serie A.
17.01.2018 | 18:42
Chiriches poate fi coleg cu un jucator care sa certat cu Valverde

Napoli are nevoie de întăriri. Antrenorul Maurizio Sarri a cerut un atacant, ţinând cont că polonezul Milik va reintra, probabil, cel mai devreme la începutul lunii mai. Maurizio Sarri l-a vrut pe Verdi de la Bologna, dar, surprinzător, deşi cluburile erau gata să bată palma, jucătorul a refuzat mutarea. În aceste condiţii antrenorul lui Vlad Chiricheş şi compania s-a reorientat rapid spre un fotbalist de la Barcelona.

Napoli a înaintat o ofertă de 15 milioane euro pentru Gerard Deulofeu, jucător readus vara trecută de catalani de la Everton pentru 12 milioane euro şi care a evoluat în a doua parte a sezonului trecut la AC Milan. Barca vrea 20, dar sunt şanse reale să se încheie afacerea la 17. Vlad Chiricheş ar putea avea astfel coechipier care s-a aflat în vestiar cu Leo Messi şi celelalte staruri de pe Nou Camp.

A mai jucat în Serie A

Gerard Deulofeu nu a fost folosit de către antrenorul Ernesto Valverde decât foarte puţin în acest sezon şi mai ales în meciuri de Cupă. Însă de câteva săptămâni nici nu a mai fost convocat, fiind trimis în tribună. Relaţia cu Ernesto Valverde este proastă şi s-a inflamat de-a dreptul după ce jucătorul a avut curajul să îl facă pe tehnicianul catalan mare mincinos, stârnind iritarea colegilor de echipă.

Totul a plecat de la faptul că Valverde l-a anunţat printr-un membru al staffului tenhic asupra faptului că vrea să îl includă în lotul pentru El Clasico. În acel moment Deulofeu avea o accidentare la genunchi şi, în mod normal, nu ar fi fost apt de joc. A fost sfătuit să facă nişte infiltraţii, pentru ca durerea să se estompeze şi jucătorul a urmat sfatul staffului medical. Însă, surpriză, când Valverde a anunţat lotul Deulofeu nu s-a regăsit. Vizibil afectat, Gerard s-a plâns la apropiaţi că Valverde e un mincinos şi că el îşi riscase sănătatea, doar pentru a nu spune nu.

Tags: