Napoli îl vrea pe Icardi: “Poate fi Cristiano Ronaldo al nostru”

Marian Popovici   
in Fotbal international
03/02/2018, 20:47
Napoli îl vrea pe Icardi: “Poate fi Cristiano Ronaldo al nostru”

Mauro Icardi este unul dintre cei mai doriţi jucători din Europa. Atacantul argentinian este pe lista lui Real Madrid însă în cursa pentru transfer a intrat şi liderul din Serie A, Napoli.

Preşedintele clubului, Aurelio De Laurentis, a declarat că a făcut deja o ofertă în valoare de 55 de milioane de euro pentru Icardi, refuzată de Inter.

Clauză de 110 milioane de euro 

“Icardi poate să marcheze 40 de goluri dacă vine la Napoli, sub comanda lui Sarri. Poate fi Cristiano Ronaldo al nostru. Este un adevărat campion. Am făcut o ofertă de 55 de milioane pentru el. De ce să nu-l vândă Inter la Napoli? Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat preşedintele lui Napoli.

Clauza de reziliere a lui Icardi la Inter este de 110 milioane de euro, iar Real Madrid ia în calcul din ce în ce mai serios să plătească această sumă în vară. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.