Napoli, înainte de meciul cu FC Botoşani: “Vreau să mergem mai departe în Cupa Ligii!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
08/08/2016, 14:34
Napoli, înainte de meciul cu FC Botoşani: “Vreau să mergem mai departe în Cupa Ligii!”

Nicolo Napoli, antrenorul lui CSM Poli Iaşi, a declarat că partida din Cupa Ligii dintre FC Botoşani şi elevii săi nu o să fie una uşoară.

“Va fi un meci foarte greu, dar mergem să facem un joc bun şi să cîştigăm. Voi face 2-3 schimbări faţă de ultimul meci, însă chiar şi aşa vreau să ne calificăm”, a susţinut Napoli.

Totodată, Alexandru Ţigănaşu a spus că speră ca echipa sa să cîştige: “Este un meci important pentru noi, mergem încrezători şi sperăm să cîştigăm. Nu avem un obiectiv fixat pentru această competiţie, dar noi ne dorim să cîştigăm cît mai multe meciuri. Avem un debut bun în campionat şi sper să mergem pe aceeaşi linie şi să ne calificăm.”

Napoli a vorbit şi despre componenţa formaţiei pentru meciul cu FC Botoşani: “Este posibil ca Ştefănescu să joace din primul minut. Încă nu ştiu, vom vedea. Voi face cîteva schimbări. Şi Caparco are şanse să joace, nu m-am decis încă. Eu nu folosesc un portar în campionat şi unul în Cupă. Vom vedea pe cine voi folosi.”

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Ashleigh Barty 1-1. Program infernal pentru liderul mondial! Joacă din nou în câteva ore dacă se califică

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×