Video. Napoli a făcut scor cu Lazio şi a revenit pe locul 1 în Serie A

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
10/02/2018, 16:34
Video. Napoli a făcut scor cu Lazio şi a revenit pe locul 1 în Serie A

UPDATE, ora 23:45 / Napoletanii s-au impus în faţa lazialilor cu scorul de 4-1 – vezi aici goluri. Cu Ştefan Radu integralist, Lazio a deschis scorul în minutul 3, dar apoi gazdele au pus stăpânire pe joc şi au întors rezultatul. În urma acestei victorii, Napoli a revenit pe primul loc în Serie A cu un punct mai mult decât Juventus.


Napoli – Lazio este unul dintre capetele de afiş ale etapei 24 din Serie A. La poale de Vezuviu se va juca în cele mai bune distribuţii, pentru ambele formaţii, angajate în Liga Europa (Lazio e chiar adversara FCSB-ului mioritic…) prioritar fiind campionatul.

Mai ales acum, după eşecul de „acasă” cu Genoa, Simone Inzaghi va miza pe cei mai buni jucători la Napoli, iar la Bucureşi va trimite un „11”combinat din câţiva titulari şi rezerve. Va fi un meci foarte disputat, Napoli având mare nevoie de cele 3 puncte, mai ales că Juventus a învins la Florenţa.

Napoli – Lazio LIVE STREAM Serie A. Gazdele l-au pierdut pentru o lună pe Ghoulam

Napoli – Lazio LIVE STREAM Serie A. Gazdele trebuie să se aştepte la o replică tăioasă a romanilor pe  contraatac. Vestea bună pentru Inzaghi este reintrarea suspendaţilor Milinkovic-Savic şi Lulic, crescând astfel mult potenţialul ofensiv al lui Lazio. În ultimele 19 meciuri la Napoli au fost 8 victorii locale, 6 remize, 5 succese Lazio, golaveraj 31-24.

Napoli – Lazio LIVE STREAM Serie A. Napoli l-a pierdut pe fundaşul Faouzi Ghoulam, care a suferit o fractură a rotulei de la genunchiul drept în timpul unui antrenament. Algerianul a fost operat la Villa Stuart de doctorul Mariani şi ar putea reveni pe teren în aproximativ o lună.

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.