ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Napoli a rămas ŞOCAT cînd a auzit ce i-a făcut Mititelu! A aflat de la FANATIK că a fost DEMIS! Italianul îi declară RĂZBOI patronului!

UPDATE 21:41 / Şi Marcel Iancu a reacţionat în acelaşi fel ca antrenorul Universităţii. "Nu am ştiu nimic de venirea lui Condescu, dar dacă asta ar face bine Craiovei nu mai contează. Mai...
Autor: Daniel Vlad | 23.01.2014 | 21:28

UPDATE 21:41 / Şi Marcel Iancu a reacţionat în acelaşi fel ca antrenorul Universităţii. “Nu am ştiu nimic de venirea lui Condescu, dar dacă asta ar face bine Craiovei nu mai contează. Mai multe nu vreau să comentez”, a spus preşedintelei alb-albaştrilor pentru FANATIK

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a rămas şocat cînd a auzit că nu va mai sta pe banca Universităţii Craiova. Antrenorul italian a fost informat de FANATIK despre venirea lui Condescu în funcţia de manager general al clubului şi cea a lui Emil Săndoi ca antrenor principal.

“Este incredibil ce se întîmplă. Nu am ştiut nimic de această mutare, dar mai ales să spui că va aduce antrenor pe Emil Săndoi. Mititelu ar trebui să-mi dea o explicaţie. Îl anunţ că are să-mi dea bani pe 6 luni de zile cît am muncit la Craiova şi restul de 3 ani cît am contract cu FC U Craiova. Să nu uite că eu am stat la greu, nu e normal ce mi se întîmplă”, a spus Nicolo Napoli petru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!