Fotbal intern

Napoli nu vrea să plece: “Mă întîlnesc cu băieţii şi pregătim următorul meci!”

UPDATE, 03.10, ORA 15:37 / Nicolo Napoli este decis să-şi ducă pînă la final contractul cu CSM Poli Iaşi în cazul în care conducerea nu-i va accepta doleanţele privind rezilierea...
03.10.2016 | 15:37
Napoli nu vrea sa plece Ma intilnesc cu baietii si pregatim urmatorul meci
ADVERTISEMENT

UPDATE, 03.10, ORA 15:37 / Nicolo Napoli este decis să-şi ducă pînă la final contractul cu CSM Poli Iaşi în cazul în care conducerea nu-i va accepta doleanţele privind rezilierea înţelegerii cu gruparea moldoveană.

„Conducerea clubului mi-a propus rezilierea contractului, dar nu ne-am înţeles. Eu am contract cu clubul, iar după-amiază am antrenament. Mă întîlnesc cu băieţii pe teren şi începem să pregătim următorul meci. Eu nu plec, încerc să fac ce este mai bine pentru a câştiga următorul meci”, a spus Napoli.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE. ORA 14.29. Nicolo Napoli a mărturisit pentru FANATIK.RO că este în continuare antrenorul formaţiei CSMS Poli Iaşi, deoarece nu a ajuns la un acord cu Florin Prunea pentru rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am înţeles cu Prunea. El ştie foarte bine cum stă treaba. Îl aştept luni dimineaţă să discutăm din nou cu toate documentele în faţă. Le vreau traduse ca să pot să îmi dau seama despre ce este vorba. Le voi semna doar în condiţiile pe care eu le doresc. Dacă nu, atunci luni, la ora 16:30, mă voi prezenta la antrenament cu jucătorii care au probleme medicale. Nu vreau să discut cum şi cine le-a dat liber fotbaliştilor din lot”, a spus Napoli.

––––––––––-

UPDATE, ORA 11:19 / Florin Prunea, preşedintele lui CSM Poli Iaşi, a refuzat să ofere un răspuns clar cu privire la posibilitatea ca Nicolo Napoli să fie demis de la cîrma formaţiei din Copou.

ADVERTISEMENT

Nu vrea să fac nici un comentariu. Băieţii au primit două zile libere pentru a se linişti, există o oboseală fizică şi psihică. Dar de luni ne vom apuca de treabă şi vom vedea. Ne vom întîlni la stadion la 16.30, vom vedea ce va fi. Luni voi discuta mai multe. Vom vedea dacă vom continua cu Napoli. Deocamdată, el este antrenorul echipei. Pînă mîine, vom vedea!”, a spus Prunea.

UPDATE, ORA 10:26./ FANATIK.RO a luat legătura cu Nicolo Napoli, încă antrenorul formaţiei CSMS Iaşi, cel care şi-a arătat indignarea faţă de comportamentul lui Florin Prunea şi de modul în care acesta din urmă i-a propus rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate aşa ceva! Eu vreau respect din partea României, dar mai ales din partea preşedintelui Florin Prunea. Păi ce înseamnă asta? A venit la mine cu o hîrtie în care îmi erau prezentate condiţiile de reziliere, dar m-am uitat atent pe ea, iar aceasta nu era deloc în regulă. Nu vreau să fiu păcălit. Prunea să facă lucruri din astea cu cine vrea el, nu cu mine. Deja mi-am contactat avocaţii. Unul este din Italia şi unul este din România. Dacă vor să mă dea afară, atunci să îmi plătească toate salariile pînă în iunie 2017, atunci cînd îmi expiră contractul, nu cum vrea Prunea. El vrea să îmi achite două-trei salarii restante şi la revedere. Păi asta e România? Eu nu vreau să plec cu scandal de aici.

Consider că am făcut treabă bună şi văd că lumea uită că am dus echipa în cupele europene. Nu mă interesează pe cine pune Prunea antrenor sau pe cine vrea el să aducă, dar pe mine nu mă păcăleşte nimeni. Nu mă interesează dacă s-a înţeles cu cineva şi eu îl încurc acum pe Prunea. Acum mă aflu la antrenament. Sînt cu cinci băieţi care fac recuperarea, iar după masă îl aştept pe Prunea să îmi dea răspunsul final. Dar plec în condiţiile pe care le vreau eu, nu cum mi-a propus el”, a spus Napoli.

++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE, 02.10, ORA 10:00 Napoli este de acord să-şi rezilieze contractul cu CSM Poli Iaşi doar dacă va primi toate salariile pînă la finalul acestui sezon. Oficialii clubului i-au oferit doar banii restanţi, lucru pe care tehnicianul nu l-a acceptat. Cel mai probabil, vor mai urma negocieri între părţile implicate. Daniel Isăilă şi Liviu Ciobotariu sînt antrenorii care stau la pîndă şi ţintesc să vină la echipă dacă Nicolo Napoli va pleca.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

CSM Poli Iaşi a pierdut, surprinzător, partida cu ACS Poli Timişoara, scor 0-1, iar antrenorul formaţiei moldovene, Nicolo Napoli, este în pericol să fie demis. De precizat că tehnicianul italian a mai fost în pericol să fie dat afară şi în urmă cu două săptămîni, dar după o discuţie cu oficialii clubului a primit, în continuare, credit.

Însă, acum, şansele ca Napoli să fie dat afară sînt foarte mari, anunţă dolcesport.ro. Dacă plecarea antrenorului s-ar socializa, pe banca lui CSM Poli Iaşi ar urma să ajungă Liviu Ciobotariu, fost antrenor şi jucător la Dinamo, care are o relaţie excelentă cu Florin Prunea, preşedintele clubului din Copou.

“Este o înfrîngere ruşinoasă. Am început bine meciul, am jucat 30 de minute, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Pe urmă băieţii nu au mai avut răbdare, am luat gol pe o greşeală de-a noastră. Am încercat să egalăm, dar am continuat să jucăm cu mingi lungi.

Băieţii nu au făcut ce le-am cerut eu în repriza a doua, dar principalul vinovat sînt eu. Am avut mulţi jucători accidentaţi, suspedanţi. E greu cînd îţi lipsesc cinci jucători. După pauza competiţională, sper să se refacă toţi jucătorii şi atunci vom vedea ce va fi. Avem 12 puncte, echipa are în continuare obiectiv intarrea în play-off. Dacă nu vom reuşi, atunci obiectivul va fi schimbarea de la retrogradare”, a spus Napoli după partida cu ACS Poli Timişoara.

ADVERTISEMENT