Tensiuni în Bănie: Napoli vrea să PLECE! Mititelu îşi trimite jucătorii la CS U

Înfrîngerea de la Piteşti cu CS Mioveni, scor 1-2, printr-un gol încasat în minutul 90+4 (VEZI GALERIE FOTO) a înfierbîntat atmosfera la gruparea din Bănie. Antrenorul Nicolo Napoli a...
19.10.2013 | 20:10
Tensiuni in Banie Napoli vrea sa PLECE Mititelu isi trimite jucatorii la CS U
ADVERTISEMENT

Înfrîngerea de la Piteşti cu CS Mioveni, scor 1-2, printr-un gol încasat în minutul 90+4 (VEZI GALERIE FOTO) a înfierbîntat atmosfera la gruparea din Bănie. Antrenorul Nicolo Napoli a răbufnit, după meci, la adresa arbitrilor, a FRF şi anunţă că vrea să plece din România din cauza situaţiei în care se găseşte clubul. În fiecare meci primim multe cartonaşe galbene. Acum a fost eliminat şi Baird. Nu înţeleg de ce se arbitrează mereu împotriva noastră. Am jucat la Roşiori, iar acum avem terenul de joc suspendat, nici nu mai ştiu pe unde o să mai jucăm. Trebuia să revenim pe Oblemenco, dar am fost suspendaţi. Ne antrenăm pe unde putem! Iar azi, dacă arbitrul acorda penalty la Mitic, noi am fi cîştigat partida. Totuşi se întîmplă prea multe lucruri, parcă toţi sînt împotriva noastră şi nu mai rezist! Prea multe probleme! În asemenea condiţii nu mai suport şi mă gîndesc serios să plec din România. O să vorbesc şi cu domnul Mititelu să vedem ce facem, că în astfel de condiţii nu mai suport să stau! Totuşi, astăzi gazdele au meritat victoria, pentru că au avut multe ocazii în repriza secundă“, a tunat Nicolo Napoli!

Mititelu: “Unii jucători sînt doar nişte numere pe tricouri! Nemulţumiţii pot pleca inclusiv la CS U Craiova! Fac oricînd o echipă de la zero!”

ADVERTISEMENT

Pe lîngă sancţiunile dictate împotriva clubului de către FRF, în urma incidentelor de la Roşiori şi cu Petrolul Ploieşti, au apărut zvonuri şi cu privire la nemulţumirile jucătorilor cu privire la neplata drepturilor salariale. Chestionat pe această temă, Adrian Mititelu nu a negat, declarînd pentru Digi 24 că restanţele către fotbaliştii săi sînt de doar de 40 de zile şi a tunat la adresa unora dintre aceştia: “Niciunul dintre jucători nu e în situaţia de a depune memoriu. Sînt 40 de zile întârziere la plata salariilor, iar memoriu poate fi depus doar după 90 de zile. Chiar dacă ar pleca, avem capacitatea organizatorică să facem o echipă de la 0, în retur. Putem lua alţi 30 de jucători, la fel de buni sau mai buni, la orice oră, care e problema? În iarnă pot reface echipa de la 0, dacă e nevoie! Mai ales că atunci mai sunt patru luni de campionat în Liga a 2-a. Cine nu vrea să vină, să îmbrace tricoul Universităţii Craiova?! Brand-ul este mai important decît orice jucător! Pentru că nu ducem lipsă de jucători. Mai aveam vreo 3-4 fotbalişti cu experienţă, cu vîrste de 28 de ani, de 30 de ani, pe care puteam să îi aduc, dar nu aveau loc. Oamenii mă cunosc, ştiu că sînt serios şi că nu vor rămâne fără bani. Că şi-i iau mai târziu, asta e altă discuţie. Dacă sînt unii nemulţumiţi, care vor să plece, atunci să se ducă unde vor, inclusiv la acea echipă din Craiova. Cu excepţia lui Săceanu şi Ciucă, plus încă 2-3, sînt doar nişte numere pe tricou, care pot fi înlocuite!”

2-3 jucători nu au fost în apele lor. Mioveni a meritat victoria. Jucăm la Roşiori cu Bistriţa

ADVERTISEMENT

Legat de jocul pierdut la Mioveni, Mititelu a spus: “Aşa cum am cîştigat în ultimul minut la Motru, aşa am şi pierdut azi, cu Mioveni. Nu sînt supărat pe băieţi, ci pe rezultat. A venit neglijenţa lui Baird, care a făcut ca echipa să rămînă în 10 oameni. Cu toate astea, am sperat într-un rezultat pozitiv, dar cei de la Mioveni au meritat victoria. A fost cea mai slabă repriză secundă de la revenire, am avut şi 2-3 jucători care nu au fost în apele lor. Trebuia să vină şi prima înfrângere, mă aşteptam. Trebuie să ne obişnuim, că mai vine câte una, după 6-7 meciuri. Trebuie să învingem Bistriţa, etapa viitoare, fiindcă e un meci acasă. Meciul se va juca la Roşiori. Sîntem cam în pom cu atacanţii, dar sper ca Napoli să găsească o improvizaţie şi să reuşim să câştigăm.”