Fotbal intern

Narcis Răducan, a doua plecare de la FCSB din cauza ”umbrei lui Meme” ! ”Eu sunt șeful lui, dacă nu îi convine…afară!”

05.11.2019 | 14:11
Narcis Raducan a doua plecare de la FCSB din cauza umbrei lui Meme  Eu sunt seful lui daca nu ii convineafara
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan și-a anunțat plecarea de la FCSB, ceea ce înseamnă că Meme Stoica are drum liber să se întoarcă, după ce părăsise formația roș-albastră în luna august, Narcis fiind numit în locul lui. Acum, ideea de bază e că, din declarația dată de Răducan în care explică motivele plecării, Gigi i-a reproșat că nu se comportă ca Meme! În plus, acesta s-ar putea întoarce acum la club și ar fi a doua oară când e practic demis din cauza lui Stoica.

Meme, practic, l-a demis în 2012!

Prima oară când Narcis a plecat de la FCSB a fost tot indirect din cauza lui Meme. În 2012, cei doi lucrau împreună la formația patronată de Becali, Stoica din postura de manager general, iar Răducan din cea de director sportiv. Atunci, Meme l-a adus pe Laurențiu Reghecampf antrenor, fără să îl consulte pe Narcis, iar acesta și-a dat demisia.

ADVERTISEMENT

“Dacă am zis un lucru, eu am dreptate. Eu mă dedic acestei meserii 18 ore din 24, iar dacă băiatul ăsta are o problemă, e a lui și pleacă dacă nu-o convine. O să am o discuție cu el. Eu l-am adus la Urziceni când încă era fotbalist la Ceahlăul. Eu nu pot să mă cert cu Narcis Răducan. Dacă nu-și face treaba bine, îl înlocuiesc, sunt șeful lui, pot să îl dau afară în secunda doi. Eu l-am inventat pe Narcis Răducan, directorul sportiv”, spunea, la vremea respectivă, Meme.

Gigi i-a reproșat acum că nu se comportă ca Meme!

Acum, la șapte ani distanță, tot Meme Stoica a fost, indirect, cauza invocată de Narcis Răducan pentru plecare. Narcis a dezvăluit că Becali i-a reproșat că nu s-a luat de arbitri la un meci (lucru pe care Meme îl facea constant) și că, în general, nu a apărat echipa așa cum o făcea fostul director sportiv. În plus, partea ciudată a apărut când a fost vorba de transferul lui Târnovanu de la Iași, tânărul portar achiziționat recent de FCSB. Atunci, Becali a dezvăluit că i-a sunat pe Narcis și pe Duckadam pentru a-i întreba despre acesta, iar cei doi nu știau despre cine e vorba! Apoi, a sunat la Meme Stoica, iar fostul său colaborator i-a dat imediat informațiile necesare.

ADVERTISEMENT
Tags: