Fotbal intern

Narcis Răducan a dezvăluit rolul său la FCSB: “Am avut o solicitare specială!”. Ce va face în timpul meciurilor

17.08.2019 | 20:30
Narcis Raducan a dezvaluit rolul sau la FCSB Am avut o solicitare speciala Ce va face in timpul meciurilor

Narcis Răducan este noul director sportiv de la FCSB, poziție lăsată vacantă de Mihai Stoica. Răducan revine la formația “roș-albastră”, unde a mai fost conducător între 2010 și 2012 și a oferit detalii despre rolul său la club, care va fi identic cu cel pe care l-a avut predecesorul său. Diferența dintre el și Meme va fi, totuși, locul din care va urmări meciurile noul director sportiv al vicecampioanei, care a cerut să fie lăsat să stea în tribune, lângă Gigi Becali.

Narcis Răducan a dezvăluit rolul pe care îl are la FCSB

Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB a detaliat rolul pe care îl va avea la formația patronată de Gigi Becali. Răducan conștientizează că nu va fi cel mai important om din club, dar va asigura legătura dintre jucători și patron, lucru pe care îl făcea și predecesorul său, Mihai Stoica. Mai mult, Narcis Răducan a vorbit și despre Costel Enache, antrenor care este dorit de Becali la FCSB.

“Costel Enache e un antrenor pe care îl apreciez, are mulţi admiratori, dar nu pot să vorbesc de antrenori acum. Avem meci în campionat. Este o provocare personală să mă desurc cu un stres maxim. Trebuie să fiu liant între vestiar şi patronat, propun jucători şi antrenori patronului, trebuie să-i dau o expertiză asupra a tot ce înseamnă fenomen sportiv la club. Normal, am trecut peste ideea că eu aş fi cel mai bun, că eu fac tot…cunosc acest club foarte bine, deci ştiu ce ar trebui să fac aici. Aşa cum un consilier dintr-un minister dă opinii, dar decizia e tot la ministru, aşa va fi şi rolul meu la FCSB.
Am avut solicitare specială, nu vreau să stau pe bancă ci alături de dânsul în tribună. Pot fi mai util aşa. Inclusiv când scoate telefonul din buzunar 🙂“, a declarat Narcis Răducan la Digisport.

Costel Enache, antrenor pe placul lui Narcis Răducan. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Costel Enache, antrenor pe placul lui Narcis Răducan. Sursă Foto: Sportpictures.eu

FCSB, fără antrenor principal și la Iași

Gigi Becali este în continuare în căutarea unui nou antrenor principal, după demisia lui Bogdan Andone. Informaţiile FANATIK spun că acesta va fi Costel Enache, tehnician care este și pe placul lui Narcis Răducan, noul director sportiv al clubului.

Totuși, FCSB va fi pregătită și la meciul cu Poli Iași, din etapa a 6-a a Casa Pariurilor Liga 1, de Vergil Andronache, antrenor care a reușit calificarea în play-off-ul Europa League, performanță care a umbrit situația “roș-albaștrilor” în campionat, unde au fost înregistrate patru rezultate negative la rând.

  • 44 de ani are Narcis Răducan
  • 2 ani a fost oficial Răducan la FCSB în primul mandat