Fotbal intern

Narcis Răducan a explicat de ce a plecat de la FCSB: ”Mi s-a reproșat acea declarație făcută despre fanii Stelei”

12.11.2019 | 08:22
Narcis Raducan a explicat de ce a plecat de la FCSB Mi sa reprosat acea declaratie facuta despre fanii Stelei
ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a explicat că a plecat de la vicecampioana României, după ce Gigi Becali i-a reproșat o declarație făcută despre suporteri. Acesta a spus înaintea derby-ului cu Dinamo că fanii echipei vor migra către CSA Steaua în cazul în care formația armatei va ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • Cota BETANO FCSB – Astra: 6,75 pentru “peste 4,5 goluri” – vezi toate cotele aici (P) 

Narcis Răducan a explicat de ce a plecat de la FCSB: ”Nu pot schimba un om la 60 de ani”

”Mi-a spus Gigi ‘nu mai vreau să lucrez cu tine, nu mai am nevoie de director sportiv’. Nu m-aș întoarce săptămâna viitoare. Mi-am făcut deja programul pe săptămâna viitoare. În condițiile în care nu i-am mai fost pe plac lui Gigi Becali, ne-am despărțit. Mi s-a reproșat acea declarație făcută despre fanii Stelei. Nu mi-am dorit mai mult, nu pot schimba un om la 60 de ani”, a explicat Narcis Răducan de ce a plecat de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Îi știm stilul. A simțit că lucrurile merg din inerție. Nu cred că la vârsta dânsului mai poate fi influențat. Am și uitat, parcă a trecut un an. A fost un moment emoționant, dar am făcut câteva glume. A fost un moment emoționant. Le-am spus ceva din suflet și m-au aplaudat. Dacă nu te gândești la despărțire imediat după ce ai semnat, înseamnă că ești naiv”, a mai spus fostul oficial FCSB la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Cristi Bobar, propus director sportiv la FCSB

Narcis Răducan a decis să rezilieze contractul cu FCSB în urma unei discuții mai dure cu Gigi Becali, dar FANATIK a aflat că finanțatorul ”roș-albaștrilor” oricum pregătea debarcarea directorului sportiv în această iarnă. Din informațiile FANATIK, fostul acționar al FC Dinamo, Cristi Borcea, bun prieten cu Becali, i l-a propus pentru postul rămas vacant pe Cristi Bobar, în prezent președinte la CSM Reșița în Liga 2.

ADVERTISEMENT