Fotbal intern

Narcis Răducan aduce un antrenor de valoare la FCSB: “Va pune stăpânire pe vestiar!”

21.08.2019 | 11:33
Narcis Raducan aduce un antrenor de valoare la FCSB Va pune stapanire pe vestiar

Noul director sportiv al celor de la FCSB, Narcis Răducan, a declarat că va veni un nou antrenor la echipă după “dubla” din Europa League cu Vitoria Guimaraes. Răducan i-a făcut și portretul noului antrenor, despre care spune că va fi unul cu personalitate și care va pune stăpânire pe vestiar. 

Narcis Răducan aduce un antrenor de valoare la FCSB: “Căutăm omul potrivit. Aducem un staff de anvergura acestui club”

Directorul sportiv al echipei a declarat că Vergil Andronache va conduce echipa în meciurile cu Vitoria Guimaraes din Europa League: “Toţi suntem îngrijoraţi, locul 11 în clasament nu ne face cinste şi trebuie să muncim, să fim inspiraţi pentru a ieşi rapid din acea zonă. Cine vine antrenor? Îl căutăm. Căutăm omul potrivit, acum avem un interimar (n.r. – Vergil Andronache) pe care îl sprijinim în această dublă din Europa League.

După care va trebui să aducem un staff de anvergura acestui club. Vreau să fie un antrenor bun, care să pună stăpânire pe vestiar, care să ducă echipa acolo unde îi este locul. Acum suntem la stadiul de analiză a antrenorilor. Dar acest stadiu presupune şi întâlniri preliminare”, a spus Răducan.

Narcis Răducan mizează pe mobilizarea grupului în meciurile cu Guimaraes, cele mai importante din acest sezon: “Avem o dublă foarte importantă în Europa League, iar toată energia este canalizată către aceste meciuri. Suntem conştienţi de valoarea adversarului. Însă calculele hârtiei au fost de multe ori învinse în istoria acestui club. Poate că Vitoria Guimaraes are un uşor avantaj, pentru că şi valoarea individuală a jucătorilor este una considerabilă.

Dar în această dublă şansele sunt sensibil egale pentru că jucătorii se capacitează într-un mod aparte în competiţiile internaţionale, dincolo de problemele din campionatul intern. Din fericire sunt jucători care au revenit după accidentări, vor reveni şi alţii săptămâna viitoare… iar în formulă completă vom arăta cu siguranţă altfel”.

Narcis Răducan aduce un antrenor de valoare la FCSB Va pune stăpânire pe vestiar!
Narcis Răducan aduce un antrenor de valoare la FCSB Va pune stăpânire pe vestiar!

FCSB a înregistrat patru înfrângeri la rând în Casa Pariurilor Liga 1 și este pe locul 11 în clasament. În turul precedent, roș-albaștrii au trecut greu de cehii de la Mlada Boleslav, 0-0 și 1-0, unicul gol fiind marcat de Panțîru, în minutul 90 al meciului retur.