Narcis Răducan, anunţ surpriză: "Nu mai avem mult pînă închidem clubul"

Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii Tîrgu Jiu, a declarat că este pe punctul de a demisiona din funcţie din cauza problemelor financiare pe care clubul le are.

“Căutăm într-un timp aş spune chiar record soluţii. E o avertizare legată de situaţia financiară. Încă o dată o spun că este foarte greu pentru un club de provincie să se autofinanţeze în condiţiile în care nu beneficiem de aportul fanilor. Am luat în calcul orice scenariu. Clubul şi viaţa clubului este mai presus de o anumită poziţie. Poate nu sînt eu omul potrivit, poate altcineva nu e omul potrivit, important e ca echipa aceasta să continue activitatea. E de datoria mea să fac avertismentul dinainte. Nu puteam să vin astăzi că mîine se închide clubul. Nu sîntem în acea situaţie, dar mult nu mai avem.

Nu le-am acordat ultimatum pentru că ideea nu este să ies eu din ecuaţie cu fruntea sus, ideea este să terminăm cu promisiunile şi să trecem la fapte. Dacă nu se schimbă nimic în perioada următoare, sigur că voi pune în practică ceea ce am spus legat de demisia mea", a spus Răducan.