Fotbal intern

Narcis Răducan, despre problemele de la FCSB. “Atmosfera e apăsătoare!” Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii

31.08.2019 | 10:35
Narcis Raducan despre problemele de la FCSB Atmosfera e apasatoare Ce se intampla cu Mihai Pintilii

Narcis Răducan, directorul sportiv al formației FCSB, a vorbit la revenirea echipei în țară și a explicat care este atmosfera din cadrul echipei după eliminarea din play-off-ul Europa League. Oficialul vicecampioanei României le transmite elevilor lui Bogdan Argeș Vintilă că trebuie să se concentreze pe meciurile din Casa Pariurilor Liga 1. Mai mult, Narcis Răducan recunoaște că atmosfera este apăsătoare și că jucătorii sunt afectați.

Narcis Răducan, despre problemele de la FCSB

“Trebuie să suporți și astfel de perioade, asta presupune și cariera de fotbalist indiferent de poziție. Merităm să fim criticați. Chiar dacă nu putem să spunem că e o rușine pentru că am fost eliminați de o echipă bună, totuși ne doream foarte mult să ne calificăm și ne-am dezamăgit suporterii. Va trebui să gestionăm și această perioadă grea cu critici.

Avem 3 partide foarte grele, prima este cu Viitorul. Partea bună e că din acest moment putem folosi aproape toți titularii și sper ca jocul să fie altul. Toată lumea a fost afectată, atmosfera este apăsătoare. Suntem pe ultimul loc în clasament și afară din Europa. Dar trebuie să ne aduăm, urmează și o perioadă de întrerupere unde se poate recupera din punct de vedere fizic și eu cred că o dată cu revenirea jucătorilor accidentați echipa va urca în clasament și va aduna puncte”, a spus Narcis Răducan, conform sport.ro.

Jucătorii FCSB-ului în timpul unui meci din Casa Pariurilor Liga 1
Jucătorii FCSB-ului în timpul unui meci din Casa Pariurilor Liga 1

Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii și de ce s-a ratat calificarea în grupele Europa League

Narcis Răducan a vorbit și despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să se retragă din fotbal, dar și despre prinicpalele motive care au dus la eliminarea FCSB-ului din Europa League. “Trebuie să îl întrebați pe el. Eu cred că va continua pentru că este un jucător util fotbalului românesc. Abia a revenit și nu trebuie să fim prea crunți cu el, are 6 antrenamente. Poate fi analizat și judecat după o anumită perioadă. 

Explicații sunt, dar nu doar într-o propoziție. În primul rând e vorba de puțină fizică. Am văzut o echipă fără suflu, o echipă care a pierdut duelurile individuale. Nu a fost aproape de indolență pentru că și-au dorit, am stat în preajma lor și pot recunoaște jucători care vor să joace și alții care nu. Dar nu e de ajuns la acest nivel. Au întâlnit o echipă nu extaordinară dar care știa foarte bine ce are de făcut. Primul punct la care suntem deficitari este partea fizică, apoi și ca organizare“, a mai spus Narcis Răducan.