Narcis Răducan a lămurit situaţia lui Ioan Hora

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
25/07/2016, 12:26
Narcis Răducan a lămurit situaţia lui Ioan Hora

Narcis Răducan a vorbit despre situaţa lui Ioan Hora, golgheterul campionatului trecut. Oficialul gorjenilor spune că nu este exclus ca acesta să plece de la Târgu Jiu.

“Transferul lui Hora se poate realiza. Am lăsat poarta deschisă. Mă bucur că el găseşte încă motivaţia să joace. Nu e simplu cînd se vehiculează salarii de zeci de mii de euro. A marcat şi golul victoriei în meciul cu CS U Craiova. Dacă vom obţine o sumă bună, îl vom lăsa să plece.

Suma trebuie să fie proporţională cu evoluţiile lui din ultimii doi ani. Dacă nu, va mai rămîne un an şi atunci îl voi motiva şi îi vom mări salariul şi la anul pleacă gratis şi poate cîştiga mai mulţi bani. Au fost oferte, dar nu s-au concretizat. Am pierdut foarte mult din cauza faptului că a fost lăsat acasă la Euro”, a spus Răducan.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×