Fotbal intern

Narcis Răducan, laude pentru Bogdan Vintilă după FCSB – Sepsi 2-1: ”A avut o intervenție foarte bună la pauză”

04.11.2019 | 09:06
Narcis Raducan laude pentru Bogdan Vintila dupa FCSB  Sepsi 21 A avut o interventie foarte buna la pauza
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv Narcis Răducan l-a lăudat pe antrenorul Bogdan Argeș Vintilă după victoria din meciul FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-1, din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. Oficialul ”roș-albaștrilor” a precizat că obiectivul echipei este în continuare calificarea în play-off și a vorbit despre absența lui Gigi Becali de la partida de pe Arena Națională.

Narcis Răducan, laude pentru Bogdan Vintilă după FCSB – Sepsi 2-1: ”A observat foarte bine că jucătorii foloseau foarte mult zona centrală”

”Sunt foarte fericit, mai ales că a fost cu mari emoții. Mă bucur că am revenit, este important pentru o echipă în reconstrucție să aibă astfel de reușite. Foarte bună și intervenția lui Bogdan Vintilă la pauză. A observat foarte bine că jucătorii foloseau foarte mult zona centrală unde adversarul se apăra bine. Nu schimbam părțile deloc și în acest caz am fost puțin previzibili. Din fericire băieții au abordat foarte bine repriza a doua. Coman a ratat mult, dar se întâmplă în viața unui atacant. Important este să treacă rapid peste astfel de lucruri. Sigur va visa ocaziile avute, dar trebuie să învețe din fiecare fază ceva”, a fost laudele lui Narcis Răducan pentru Bogdan Vintilă după FCSB – Sepsi 2-1.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce se întâmplă cu patronul, de ce nu a venit la meci, dar important e să aibă grijă de echipă și să fie parolist. El oricum nu a fost la toate partidele și nu a fost esențial, important este să fie alături de noi sufletește. Ținem legătura și este alături de noi în fiecare zi, chiar dacă nu și fizic”, a mai spus directorul sportiv al ”roș-albaștrilor”.

Narcis Răducan își dorește un egal la derby-ul Craiova – Dinamo

”N-am revăzut faza cu penalty-ul, dar în rest au fost 6-7 ocazii singur cu portarul și cred că am meritat victoria. A fost una muncită pentru că am întâlnit o echipă care știe să se apere, joacă speculativ, ține bine de minge și nu întâmplător este greu de învins. Suntem în zona de play-off, dar nu s-a terminat. În continuare acesta este obiectivul și nu vrem să ne hazardăm. Este adevărat că țintim ceva important, dar o luăm treptat pentru că nu uităm de unde am plecat, de pe ultimul loc”, a afirmat Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la FCSB a mărturisit că își dorește o remiză în derby-ul dintre Universitatea Craiova și Dinamo București: ”Noi încercăm să ne concentrăm pe jocurile noastre, dar pentru că tot mă întrebați de Craiova – Dinamo ar fi bine să se termine egal. Important e ca noi să ne menținem culoarul, ca la atletism, și să câștigăm în continuare”.

”În curând va veni momentul ca Florinel Coman să plece la un nivel superior”

”De transferuri se ocupă Gigi Becali și el vă poate da mai multe amănunte. Se știe că Florinel Coman este monitorizat de echipele importante. Este într-o formă foarte bună și sunt convins că în curând va veni momentul să plece la un nivel superior. Când va fi acel moment, nu știu. Important este ca el să fie concentrat și eficient atâta timp cât este în curtea noastră”, a precizat directorul sportiv.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să există și o provocare precum Manchester City pentru fotbaliștii români. Am avut în trecut jucători la Barcelona, la Real, la Tottenham, la Chelsea, de ce nu am începe iar să trimitem fotbaliști la marile echipe ale Europei? Și nu vorbesc doar de cei de la noi, sunt jucători tineri foarte buni și la alte echipe. Cineva trebuie să facă primul pas și m-aș bucura să fie un jucător de la FCSB”, a încheiat Narcis Răducan.

FCSB a învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-1, într-un meci din etapa a 15-a și a urcat pe locul patru în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul jocului, oaspeții au acuzat arbitrajul lui Horațiu Feșnic și faptul că acesta a dictat lovitura de pedeapsă din care ”roș-albaștrii” au restabilit egalitatea.

ADVERTISEMENT