ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Narcis Răducan răspunde atacurilor lui Meme Stoica: “M-a pufnit râsul în unele momente. Deocamdată sunt în regulă, dar nu știu cât ține atitudinea asta”

Autori: Francisc Oprea, Ionut Neamţu | 11.10.2019 | 08:20
Narcis Răducan răspunde atacurilor lui Meme Stoica:
Narcis Răducan a răspuns atacurilor lansate de Mihai Stoica. Sursă Foto: Facebook

Narcis Răducan a răspuns atacurilor lui Mihai Stoica, care l-a numit pe actualul director sportiv de la FCSB “lingău” și a declarat că ar face orice pentru a-și îmbunătăți imaginea. Riposta lui Narcis nu a întârziat să apară, dar a fost făcută pe un ton mult mai calm, oficialul roș-albaștrilor declară că a fost amuzat de ce spuse de Meme, dar, totodată, recunoaște că nu a fost pus într-o situație plăcută.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan răspunde atacurilor lui Meme Stoica

Actualul director sportiv de la FCSB a răspuns ironiilor lansate de Meme Stoica. Narcis Răducan declară că a fost deranjat de cele spuse de fostul oficial al “roș-albaștrilor”, dar că, cel puțin deocamdată, își păstrează calmul. Atitudinea lui Narcis se trage și de la colaborarea pe care cei doi au avut-o la Unirea Urziceni, echipă la care și-au trecut în palmares un titlu în Casa Pariurilor Liga 1.

Meme e un om de valoare care a contribuit la ascensiunea mea în carieră. Mie încă îmi este drag. Nu mă pot supăra pe el. Deocamdată, sunt în regulă, dar orice jignire mă atinge. Nu am nicio răutate față de el, îi doresc tot binele din lume. M-a și pufnit râsul în anumite momente când l-am auzit. Nu știu, însă, cât ține și la mine atitudinea asta, e un test. Nu e plăcut să mă uit la televizor și să fiu pus în astfel de situații“, a spus Narcis Răducan la Digisport.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica a plecat de la FCSB în luna august. Sursă Foto: Sportpictures
Mihai Stoica a plecat de la FCSB în luna august. Sursă Foto: Sportpictures

Atacul lui Meme

Declarația lui Narcis Răducan vine în contextul unor atacuri trimise de Mihai Stoica, fostul director sportiv al celor de la FCSB. Meme îi numea pe cei care se ocupă acum de formația “roș-albastră” “lingăi”, și le reproșa disponibilitatea pentru interviuri și declarații.

Eu am o problemă și am niște reproșuri de făcut celor care se ocupă de echipă acum. Există, hai să nu folosesc cuvinte urâte și să spun că sunt mulți lingăi în peisajul fotbalistic autohton. Sunt foarte mulți oameni care corespund unui anumit tipar. Mă referer la unii conducători, jucători. Vor să își facă imagine prostind patroni și aceștia angajându-i după. La orice oră din zi și din noapte sunt disponibili să dea interviuri, să dea informații din interior“, declara Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!