Fotbal intern

Narcis Răducan, răspuns pentru Adi Popa după ce mijlocașul s-a declarat nemulțumit de situația de la FCSB. “Există riscul să depășești o linie!”

21.10.2019 | 15:25
Narcis Raducan raspuns pentru Adi Popa dupa ce mijlocasul sa declarat nemultumit de situatia de la FCSB Exista riscul sa depasesti o linie
ADVERTISEMENT

Narics Răducan, directorul sportiv al FCSB-ului, i-a răspuns lui Adi Popa după ce mijlocașul s-a declarat nemulțumit de situația sa de la vicecampioana României. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a contribuit la golul înscris de Harlem Gnohere în meciul Chindia Târgoviște – FCSB, scor 1-2, în etapa 13 din Casa Pariurilor Liga 1.

Narcis Răducan, răspuns pentru Adi Popa după ce s-a declarat nemulțumit de situația de la FCSB

”De fiecare dată când analizez declarațiile unui jucător, mă pun în locul lui. Vine după o perioadă în care trebuie să prindă echipa, plus că mai era și adrenalina aia după meci. A și contribuit decisiv la victorie, așa că există riscul să depășești o linie.

ADVERTISEMENT

În plus, mi-aduc aminte de o declarație de-a lui Dan Petrescu, de acum câteva zile, când spunea că este imposibil să țină fericiți 30 de jucători. Pe de altă parte, sunt cluburi, ca la Mediaș, de exemplu, care n-au destui jucători, dar și cluburi, ca noi și CFR, unde sunt mulți jucători”, a spus Narcis Răducan, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Adrian Popa în meciul dintre Chindia Târgoviște - FCSB. Narcis Răducan, răspuns pentru mijlocașul roș-albaștrilor. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Popa în meciul dintre Chindia Târgoviște – FCSB. Narcis Răducan, răspuns pentru mijlocașul roș-albaștrilor. Sursă foto: sportpictures.eu

Adi Popa, un gol în 6 meciuri jucate în Casa Pariurilor Liga 1

Adi Popa a revenit la FCSB pe 16 august 2019, după ce Reading FC l-a cedat sub formă de împrumut la vicecampioana României până pe 30 iunie 2020. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a bifat 6 prezențe în tricoul FCSB-ului în sezonul actual din Casa Pariurilor Liga 1 și are o prezență în Europa League. Adi Popa și-a trecut numele pe tabela de marcaj în meciul câștigat de formația roș-albastră în fața celor de la Viitorul, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro, Adi Popa a început fotbalul la Poli Timișoara și pe parcursul carierei a mai trecut pe la echipe precum CS Buftea, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Taawon și Ludogoreț.

  • 3 titluri în Casa Pariurilor Liga 1 are Adi Popa cu FCSB
Tags: