Fotbal intern

Narcis Răducan, săgeţi spre Gigi Becali după demisia lui Duckadam: ”Nu ne respectăm valorile”

19.06.2020 | 16:35
Narcis Raducan sageti spre Gigi Becali dupa demisia lui Duckadam Nu ne respectam valorile
ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a trimis săgeţi spre finanțatorul Gigi Becali după ce Helmuth Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de oanoare.

Helmut Duckadam a decis  să își dea demisia, duminică seară, cu puțin timp înainte de marele derby CFR Cluj – FCSB, iar anunțul oficial la făcut chiar la televiziune.

ADVERTISEMENT

Eroul de la Sevilla a fost nemulțumit de faptul că finanțatorul Gigi Becali i-a redus drastic salariul din cauza crizei provocate de coronavirus, dar și pentru că s-a simțit inutil în club.

Gigi Becali arătat cu degetul de Narcis Răducan după demisia lui Duckadam

Unul dintre cei mai nemulțumiți oameni după demisia lui Helmuth Duckadam de la FCSB este Narcis Răducan, care consideră că principalul vinovat este chiar finanțatorul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Nu ne respectăm valorile, indiferent că vorbim de o entitate onorabilă, Armată sau de mediu privat. Helmuth are darul de a înmuia glasul presei, prin prezențele sale televizate, foarte util în focul mediatizării specific clubului roș-albastru”, a scris Răducan pe blogul personal.

”E adevărat că nu poate ajuta activ actuala generație. Nu are timpul, pregătirea și nici energia să stea în trening la marginea terenului. Prin personalitatea și sinceritatea sa lezează involuntar deseori propriii fotbaliști”, menționează fostul director sportiv.

ADVERTISEMENT

”Să vedem ce ne răspund străinii! Real Madrid plătește milioane de euro anual pentru o pleiadă de legende madrilene, cu misiunea de a colora tribuna VIP de la Santiago Bernabeu la meciurile de acasă și dublele europene”, a mai spus Narcis Răducan.

”Roberto Carlos este una dintre legende, nelipsit de la meciuri, jovial cu suporterii, cu presa, hipnotizând delegația adversă. E adevărat, au un buget de 1 miliard de euro, adică de 100 de ori mai mare ca al FCSB-ului”, continuă el.

ADVERTISEMENT

”Dar măcar 1% din ceea ce câștigă legendele Realului pot câștiga și cei care au adus titluri naționale europene pentru Steaua/FCSB, precum Duckadam!”, se încheie mesajul lui Narcis Răducan.

Fostul portar Helmuth Duckadam a dezvăluit că a refuzat o ofertă interesantă după ce și-a dat demisia din funcția de președinte de onoare al clubului FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 3,40 este cota pentru „1 solist și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT