Fotbal intern

Narcis Răducan spune tot despre conflictele cu Mihai Stoica: „Suntem precum cocoșii!”

26.05.2020 | 16:20
Narcis Raducan spune tot despre conflictele cu Mihai Stoica Suntem precum cocosii
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a vorbit despre conflictele pe care le-a avut cu Mihai Stoica și a recunoscut că amândoi sunt precum „cocoșii”, motiv pentru care au existat tensiuni.

Narcis Răducan, despre conflictele cu Mihai Stoica

Narcis Răducan a vorbit despre conflictele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Mihai Stoica și a explicat că nu îi poartă ură: „Când te enervezi, când te jignește cineva, ripostezi. Dar MM Stoica este totuși cel care m-a determinat să încep această meserie, am învățat foarte multe lucruri de la el.

ADVERTISEMENT

Eu îl respect, chiar dacă sunt și astfel de lucruri. Nu pot să te aproprie astfel de schimburi de replici, dar nici nu pot să șteargă respectul față de el”.

„Niciodată n-am purtat o ură față de el, ne-am certat și în public și în privat, dar tot îmi vine să vorbesc cu el”, a mai spus Narcis Răducan pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Suntem precum cocoșii!”

„Discuția e mai complexă. Am mai fost împreună la FCSB și ne-am descurcat bine. Atât timp cât nu este o tensiune între noi, poate fi benefic și pentru noi și pentru echipă. Atunci când suntem precum cocoșii, nu face bine nimănui.

Depinde de situație și context. Nu am un exces de orgoliu față de el și cred că suntem compatibili profesional”,  a continuat Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

Narcis a continuat și a povestit și o întâmplare amuzantă cu Dan Petrescu: „Dan Petrescu îmi cerea câte 10-15 pagini despre adversar, toți parametrii. Inclusiv cum reacționează publicul, starea gazonului, puncte vulnerabile, tot.

Cei care fac fișe de observație în coaching, știu despre ce vorbesc. Era o muncă în echipă. MM era foarte bun în ceea ce privește știrile de ultimă oră ale adversarului și atunci se crea un tablou complet pentru Dan Petrescu, care lua deciziile”.

ADVERTISEMENT

„Daca vrei să știi cu ce formulă de joc evoluează adversarul, trebuie să îl suni pe MM și îți spune”, a mai spus Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT