Narcis Răducan, ultimele detalii despre banca tehnică a FCSB: “Costel Enache este un antrenor atractiv!”

Francisc Oprea   
în FCSB
18/08/2019, 21:14
Narcis Răducan, ultimele detalii despre banca tehnică a FCSB: “Costel Enache este un antrenor atractiv!”
Narcis Răducan, ultimele detalii despre banca tehnică a FCSB: "Costel Enache este un antrenor atractiv!" Narcis Răducan este noul director sportiv de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu

FCSB este în continuare fără antrenor principal după demisia lui Bogdan Andone. Formația patronată de Gigi Becali a fost condusă în ultima perioadă de Vergil Andronache. Noul director sportiv al roș-albaștrilor Narcis Răducan a declarat că Andronache are suportul conducerii după ce a reușit calificarea în play-off-ul Europa League, dar, totuși, Costel Enache este un antrenor pe placul său.

Costel Enache este dorit de Narcis Răducan

Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB, a declarat înaintea meciului cu Poli Iași că îl consideră pe Costel Enache o variantă bună pentru banca tehnică a vicecampioanei, dar, deocamdată, nu a negociat cu antrenorul celor de la Hermannstadt și Vergil Andronache are sprijinul său.

 Costel Enache este un antrenor atractiv din punct de vedere profesional. În acest moment, ne punem tot sprijinul în actualul staff tehnic”, a declarat Narcis Răducan.

Vergil Andronache este susținut de Narcis Răducan la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Vergil Andronache este susținut de Narcis Răducan la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Vergil Andronache continuă la FCSB

Înainte de meciul pe care FCSB îl joacă la Pitești, cu Poli Iași, Narcis Răducan a oferit ultimele informații în legătură cu situația băncii tehnice. Răducan îl susține pe Vergil Andronache, după calificarea reușită în dubla cu Mlada Boleslav, din turul trei preliminar din Europa League.

Deocamdată avem antrenor şi … dacă tot nu se uită, atunci pot să spun că dacă va câştiga, antrenorul care câştigă nu este schimbat nicăieri pe lumea asta. Cel puţin într-o logică normală. Suntem alături de el şi, atât timp cât lucrurile funcţionează, nu se pune problema înlocuirii. De fiecare dată trebuie să existe varianta B şi eu sper să fim pregătiţi dacă este nevoie de schimbarea antrenorului. Datoria mea este să ofer o soluţie sau soluţii patronului. Există posibilitatea ca Vergil să rămână antrenorul nostru la dubla cu Guimaraes, a susținut Narcis Răducan la Telekomsport.

Închide ×