Life
notix pixel id

Narcisa Birjaru a decis cum va cheltui banii câștigați la Chefi la cuțite. Ce vrea să își cumpere

Narcia Birjaru știe deja ce va face cu banii câștigați la Chefi la cuțite. Învingătoarea sezonului 9 își dorește să nu arunce banii pe apa sâmbetei.
17.06.2021 | 13:09
Narcisa Birjaru a decis cum va cheltui banii câștigați la Chefi la cuțite. Ce vrea să își cumpere
Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 9. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru este fericita câștigătoare al celui de-al nouălea sezon de la Chefi la cuțite. Este prima femeie din România care reușește această performanță în show-ul de la Antena 1, iar de asta e mândră atât ea cât și mentorul ei, chef Cătălin Scărlătescu.

Femeia are deja un plan cu cei 30.000 de euro pe care i-a câștigat. Aceasta a dezvăluit că își dorește foarte mult o casă nouă, iar banii vor fi folosiți în a plăti avansul pentru viitoarea ei locuință.

Premiul a venit la fix pentru a-și îndeplini acest vis. Pe lângă casă, Narcisa își dorește să înceapă o afacere în domeniul gătitului.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru își cumpără casă cu ajutorul banilor de la Chefi la cuțite

I-ar plăcea foarte tare să aibă propriul ei restaurant, unde să prezinte rețetele brevetate de ea.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show.

ADVERTISEMENT

Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a declarat Narcisa Birjaru pentru site-ul Antenei 1.

Câștigătoarea Chefi la cuțite 9 a mărturisit  că această competiție i-a schimbat viața și din alte puncte de vedere, nu doar financiar.

ADVERTISEMENT

A avut foarte multe lucruri de învățat în ale gastronomiei. Este foarte bucuroasă că a avut ocazia să cunoască oameni minunați, iar cu o parte a echipei speră să mențină legătura pe viitor.

O recunoaște lumea pe stradă

Show-ul i-a schimbat atât de mult traiul de zi cu zi, încât acum e nevoită să fie atentă pe unde merge căci lumea a început să o recunoască pe stradă.

ADVERTISEMENT

Narcisa nu s-ar fi așteptat să devină atât de populară. Bucătăreasa a dezvăluit că a fost oprită pe stradă de necunoscuți, care i-au adresat numai cuvinte de apreciere.

De asemenea, a primit foarte multe mesaje de încurajare și felicitare în mediul online. Triumful Narcisei nu a fost însă unul lipsit de controverse.

ADVERTISEMENT

În mediul online au apărut informații potrivit cărora aceasta ar fi fost ajutată să câștige competiția. Atât fanii cât și o parte dintre foștii concurenții s-au arătat dezamăgiți de deznodământul acestui sezon.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri