Life

Narcisa Birjaru, apărată de Valentina Ioniță, înainte de finala Chefi la Cuțite: „Ați luat-o razna”

Valentina Ioniță îi ia apărarea Narcisei Birjarum înainte de finala Chefi la Cuțite. Ea le-a transmis internauților că au luat-o razna.
16.06.2021 | 15:55
Narcisa Birjaru aparata de Valentina Ionita inainte de finala Chefi la Cutite Ati luato razna
ADVERTISEMENT

Intrarea Narcisei Birjaru în marea finală de la Chefi la cuțite a creat un adevărat război în mediul virtual. Telespectatorii show-ului culinar au fost profund nemulțumiți.

Valentina Ioniță a încercat să-i ia apărarea colegei sale. Rezultatul nu a fost cel dorit. Mesajul distribuit de aceasta a fost „asaltat” de replicile internauților, iar cei mai mulți nu au dat semne că au înțeles ideea.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, apărată de Valentina Ioniță, înainte de finala Chefi la Cuțite: „Ați luat-o razna”

„Primesc sute de mesaje că Narcisa nu merita să fie în finală. Am și eu o întrebare: cam ce ați vrea să facă?,” a scris Valentina Ioniță pe contul de Instagram

„Care este soluția? Că ați luat-o razna… Ce să facă, frate?! Zici că ea și-a dat puncte. Stați take it easy că parcă ați înnebunit,” a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Semifinalista a menționat că înțelege punctul de vedere al oamenilor, dar că nu se poate face nimic. Ea a subliniat că Narcisa nu are nicio vină, iar oamenii nu sunt cu nimic afectați de acest lucru.

Internauții s-au declarat revoltați. Aceștia au afirmat că Narcisa nu merita să ajungă în finală și că dacă nu ar fi primit ajutor din partea Valentinei și a lui Alex nu avea nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, oamenii eu explicat că emisiunea are succes datorită lor, că ei sunt cei care aduc rattingul. Aceștia au încheiat amenințând că nu vor mai urmări programul.

Cine câștigă Chefi la cuțite?

Internauții nu s-au revoltat doar pentru că Narcisa a ajuns în finală. Aceștia sunt convinși că tânăra de etnie romă va fi marea câștigătoare a competiției.

ADVERTISEMENT

„Prietena mea, am o altă întrebare pentru tine: de ce se știa din battle 10 că fix ăștia trei vor fi în finală? Dacă vrei îți pot arăta sute de site-uri unde scrie că exact ăștia trei vor fi în finală și că Narcisa va câștiga,” a scris un fan al emisiunii la postarea Valentinei.

Ne este singurul care susține că știe deja că Narcisa va fi cea care va ieși învingătoare. Mai mulți internauți au declarat că au aflat că această ediție va fi câștigată de tânără.

Aceștia au dat vina pe postul de televiziune, explicând că a obținut exact ce și-a dorit: să iasă scandal și să-și facă publicitate.

ADVERTISEMENT