Life

Narcisa Birjaru, așa cum nu ai mai văzut-o! Ce face în timpul liber câștigătoarea de la Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru nu este foarte activă pe rețelele de socializare, așa că fanii au foarte puține vești despre ea. Câștigătoarea de la Chefi la cuțite a postat totuși o fotografie și le-a arătat cum își petrece timpul liber.
20.09.2021 | 18:13
Narcisa Birjaru asa cum nu ai mai vazuto Ce face in timpul liber castigatoarea de la Chefi la Cutite
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru își dedică aproape tot timpul pasiunii sale. Așa că, postează destul de rar fotografii în care să le arate fanilor și cum își petrece timpul liber.

Câștigătoarea de la Chefi la cuțite s-a filmat totuși de curând alături de o prietenă și le-a arătat și fanilor imaginile.

ADVERTISEMENT

Aceștia au observat imediat că bruneta era aranjată și arăta extrem de bine.

Narcisa Birjaru, așa cum nu ai mai văzut-o! Ce face în timpul liber câștigătoarea de la Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru nu este foarte activă pe rețelele de socializare, semn că este foarte dedicată meseriei sale și nu prea are timp de distracție. Câștigătoarea emisiunii Chefi la Cuțite s-a angajat într-un hotel de fițe pe litoral, care îi aparține lui Cristi Borcea.

Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu le-a făcut totuși o surpriză fanilor și a postat o fotografie care nu este din bucătărie. Aceasta se bucura de timpul liber în compania unei prietene. Imediat fanii au remarcat faptul că era aranjată și arăta extrem de bine.

ADVERTISEMENT
Narcisa
Narcisa cu o prietenă

Narcisa Birjaru a fost prima femeie care a reușit să câștige premiul cel mare Chefi la Cuțite.

Ce spune Valentina Pelinel despre angajata sa

Narcisa Birjaru s-a angajat imediat după terminarea emisiunii Chefi la Cuțite. Aceasta lucrează la hotelul lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp.

“Dragii mei, de azi vă aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Vă pup cu mult drag” , a scris ea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme, Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fani. Chef Cătălin Scărlătescu a mers să-și vadă eleva la treabă.

“Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la munca, sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige.

Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești!”, a declarat Scărlătescu, după ce concurenta sa a luat marele premiu.

ADVERTISEMENT