Life

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite a dat marea lovitură. Cătălin Scărlătescu i-a făcut o ofertă de nerefuzat

Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite a dat marea lovitură, iar Cătălin Scărlătescu i-a făcut o ofertă de nerefuzat.
19.05.2021 | 13:01
Narcisa Birjaru de la Chefi la cutite a dat marea lovitura Catalin Scarlatescu ia facut o oferta de nerefuzat
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu a luat o decizie surprinzătoare în privința Narcisei Birjaru de la „Chefi la Cuțite”, care a dat marea lovitură. Juratul ar vrea să o angajeze pe aceasta la restaurantul său, pe care îl va deschide în viitor.

Narcisa face parte din echipa mov și abilitățile ei culinare l-au făcut mândru pe jurat. Chef Scărlătescu a luat această decizie după ce l-a impresionat felul de mâncare pe care l-a gătit femeia.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, decizie radicală în privința unei concurente Chefi la Cuțite. Vrea să o angajeze la restaurantul lui

Cătălin Scărlătescu a fost de-a dreptul impresionat în ediția de marți seară a cooking show-ului de la Antena 1. În urma battle-urilor, echipa mov s-a duelat cu cea albastră.

Juratul a rămas plăcut surprins de preparatul pe care l-a gătit Narcisa Birjaru din echipa lui, pe care ar vrea să o angajeze la noul său restaurant.

ADVERTISEMENT

Narcisa a obținut cel mai mare punctaj din echipă, acesta fiind încă un motiv în plus pentru chef Scărlătescu. Talentul și îndemânarea ei nu ar putea lipsi din restaurantul său, după cum a susținut.

„Astăzi m-a convins. Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat juratul la finalul duelului.

ADVERTISEMENT
Chef Scărlătescu și Narcisa Birjaru
Chef Scărlătescu o felicită pe Narcisa Birjaru pentru preparatul gătit. Sursa foto: Facebook

Narcisa Birjaru, emoționată de cuvintele lui Cătălin Scărlătescu

Farfuria Narcisei Birjaru a primit 14 puncte din partea juraților, iar aprecierea lui Cătălin Scărlătescu a emoționat-o până la lacrimi.

Tânăra a mărturisit că a fost subestimată în trecut și nu a avut o persoană de la care să învețe tainele și secretele bucărăriei. Narcisa este fericită că a reușit să-și depășească limitele în show-ul culinar.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă ceva foarte frumos că chef Cătălin are încredere în mine. Eu n-am învățat nimic de la nimeni, doar m-am uitat la cineva și am experimentat după el.

Nu am avut un om care să-mi spună ‘Uite, Narcisa, vreau să te învăț ceva’, am avut oameni care mi-au spus că nu știu să fac. De aia sunt bucuroasă că aici mi-am depășit limitele”, a declarat concurenta.

Ultima ediție „Chefi la Cuțite” a fost plină de lacrimi pentru majoritatea concurenților. În timp ce unii cu plâns de fericire, au existat și lacrimi de tristețe.

Gabriela Porumbel, din echipa lui Florin Dumitrescu, a fost eliminată după ce a gătit un preparat care nu a fost deloc pe placul juraților.

Eliminarea ei a șocat pe toată lumea, chiar și pe cei din echipele adverse, care o considerau foarte bună pe Gabriela.

ADVERTISEMENT