Life

Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite, gest extrem pentru Cătălin Scărlătescu și Speak

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, a făcut un gest extrem pentru a le mulțumi lui Cătălin Scărlătescu și lui Speak pentru susținerea lor.
20.06.2021 | 19:43
Narcisa Birjaru de la Chefi la Cutite gest extrem pentru Catalin Scarlatescu si Speak
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru a decis să marcheze momentul câștigării finalei Chefi la Cuțite într-un  mod cu totul și cu totul inedit.

Narcisa Birjaru s-a tatuat pentru Cătălin Scărlătescu și Speak

După ce a câștigat finala Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru a dorit să își arate recunoștința pentru felul în care a fost tratată de Cătălin Scărlătescu, mentorul ei, și de Speak, cântărețul care, în spatele camerelor, a susținut-o mereu.

ADVERTISEMENT

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la un artist tatuator, iar pe brațul Narcisei Birjaru tronează acum un tatuaj imens cu numele celor doi și numărul sezonului Chefi la Cuțite pe care l-a câștigat.

”După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc”, a scris pe contul ei de socializare Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

De altfel, de curând, Narcisa Birjaru i-a mai dedicat un mesaj lui Cătălin Scărlătescu, cel care a făcut-o să fie prima femeie care câștigă emisiunea Chefi la Cuțite.

Ce îi transmite Narcisa Birjaru lui Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa mov, cea condusă de Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, îi mulțumește pentru sfaturi și pentru tot ce a învățat de la el.

ADVERTISEMENT
Narcisa Birjaru
Narcisa Birjaru s-a tatuat pentru Catalin Scarlatescu si pentru Speak Sursa foto: Instagram

”Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc”, scria Narcisa Birjaru pe conturile sale de socializare alături de o fotografie cu celebrul Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru, pe urmele japonezului Riky?

Narcisa Birjaru nu e prima tatuată cu numele mentorului din acest sezon Chefi la Cuțite, ea luând exemplul japonezului Rikito Watanabe – Riki- care făcea parte din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Riki, încă din vremea în care Chefi la Cuțite era în faza ”battle-urilor” și-a făcut un tatuaj pe braț cu autograful lui Sorin Bontea, momentul fiind prezentat chiar în emisiune.

De altfel, Sorin Bontea nu credea că japonezul Riki a făcut acest gest și, când a văzut că tatuajul este unul permanent, a rămas fără cuvinte, cu atât mai mult cu cât Rikito Watanabe i-a explicat că așa vrea el să își arate aprecierea și recunoștința.

Narcisa Birjaru i-a surprins pe toți cu victoria de la Chefi la Cuțite

Victoria Narcisei Birjaru din finala Chefi la Cuțite l-a surprins chiar și pe soțul acesteia, Alex, așa cum chiar el a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK.

”Nu mă așteptam, nu eram convins că o să câștige ea, mai ales că îi înfrunta pe niște concurenți experimentați, dar nu am încetat nicio secundă să sper că totuși va reuși minunea. Sunt fericit până peste poate și știu că și ea este foarte fericită din acest motiv”, ne-a spus Alex, soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite.

Între timp însă, a mai spus Alex, soțul Narcisei Birjaru, așteaptă de la câștigătoarea finalei emisiunii să fie răsfățat cu meniul pe care l-a pregătit pentru cei 15 chefi care au considerat-o cea mai talentată bucătăreasă din show.

”Nu mi-a gătit niciodată ce a pregătit în finală, nu am avut ocazia, dar sper să o facă, cât de curând”, a mai spus, pentru FANATIK, soțul Narcisei Birjaru, Alex.

ADVERTISEMENT