Life

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, totul despre relația cu soțul. Câștigătoarea de la Antena 1 vrea să fie mamă

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite s-a căsătorit de la o vârstă fragedă, apropiindu-se cu pași repezi de aproape 10 ani de mariaj. Acum câștigătoarea de la Antena 1 vorbește despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață, Alex.
23.07.2021 | 17:01
Narcisa Birjaru de la Chefi la cutite totul despre relatia cu sotul Castigatoarea de la Antena 1 vrea sa fie mama
ADVERTISEMENT

Finalista lui chef Cătălin Scărlătescu este fericită și împlinită alături de soțul ei, deși recunoaște că povestea lor de dragoste a întâmpinat de-a lungul timpului greutăți și încercări.

Participanta de la Antena 1 crede că iubirea învinge mereu. Narcisa Birjaru are foarte mare încredere în sentimentele pe care le simte pentru Alex, cel care o susține în tot ceea ce face în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit pe când câștigătoarea de la „Chefi la cuțite” avea numai 14 ani, așa cum prevede tradiția lor. La fel au făcut și părinții tinerei, care sunt împreună de circa 26 de ani.

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, despre mariaj. Ce spune despre copii

„Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna. Eu și soțul meu ne iubim mult și vrem să
îmbătrânim împreună, să trecem peste toate posibilele greutăți.

Vrem să ne bucurăm amândoi de viață unul lângă celălalt”, a declarat Narcisa Birjaru într-un interviu acordat recent pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea premiului cel mare de la „Chefi la cuțite” are o relație foarte frumoasă cu partenerul ei de viață, alături de care se vede petrecându-și întreaga existență.

Prima femeie care a intrat în posesia trofeului culinar de la Antena 1 vrea să se bucure de momentele frumoase în continuare alături de soțul ei și nu concepe ideea să nu îmbătrânească împreună.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, gata să devină mamă?

Ultima dezvăluire atrage cu sine o altă întrebare, dacă Narcisa Birjaru este pregătită să devină mamă pentru prima oară, mai ales că este căsătorită de aproximativ 10 ani cu alesul inimii sale.

Femeia în vârstă de 24 de ani se gândește și la acest aspect. Așadar, nu este exclus ca tânăra bucătăreasă să anunțe că este însărcinată, vestea venirii pe lume a unui copil fiind piesa care ar lipsi din viața lor.

„Cu siguranță venirea unui copil pe lumea asta ar fi ultima bucată dintr-un puzzle perfect!”, a mai spus Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, mai arată sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT