ADVERTISEMENT
Life

Narcisa Birjaru, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite: “Se va întoarce împotriva ta”

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite a avut un mesaj pentru cei care au criticat-o.
Autor: Anca Flondor | 22.06.2021 | 17:28
Narcisa Birjaru, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite:
Narcisa Birjaru, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite: "Se va întoarce împotriva ta". Sursa foto: Instagram

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Femeia în vârstă de 24 de ani le-a mulțumit celor care au susținut-o pe parcursul emisiunii, dar a avut un mesaj și pentru cei care au criticat-o.

ADVERTISEMENT

După terminarea show-ului culinar de la Antena 1 au fost multe voci care au susținut că Narcisa Birjaru nu a meritat marele premiu.

Narcisa Birjaru, dezvăluiri despre Chefi la Cuțite

Câștigătoarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuțite a impresionat încă de la început. Și-a câștigat locul în bootcamp după ce a gătit un burger cu cartofi prăjiți. Apoi, a reușit să treacă de fiecare probă și a fost luată de Cătălin Scărlătescu în echipa mov.

ADVERTISEMENT

La început puțini au fost cei care i-au dat vreo șansă tinerei de 24 de ani. A ținut însă pasul cu ceilalți, chiar dacă printre aceștia erau și bucătari experimentați.

Adevărata surpriză a fost atunci când Narcisa a ajuns în finala competiției, unde s-a luptat cu Elena Matei și Cătălin Amarandei. Ajutată de colegii săi, tânăra a reușit să facă cele mai bune farfurii și a devenit prima femeie care a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Imediat au apărut și primele reacții în mediul online. Au fost mulți cei care au spus că Narcisa nu ar fi meritat să câștige marele premiu. 

Ce mesaj a avut Narcisa Birjaru pentru cei care au atacat-o

“Le mulțumesc pentru susținerea lor și că au văzut în mine ceva bun și le mulțumesc din tot sufletul. Pentru cei care m-au judecat le transmit să nu mai judece omul după copertă.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, toți avem drepturi egale, suntem egali și nu trebuie să desconsideri pe nimeni fiindcă nu știi cum se va întoarce treaba asta împotriva ta”, a declarat Narcisa, pentru Antena 1.

Narcisa Birjaru a mai spus că aceasta a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei.

ADVERTISEMENT

“Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la chef este aceea că ar trebui să am mai multă încredere în mine. Eu sunt o persoană care nu prea are încredere în ea și ar trebui să am încredere mai multă în mine și în gustul meu.

Primul lucru pe care l-am făcut când am câștigat a fost să mă bucur și să urlu cât am putut de tare, să mă bucur de moment și de tot ce mi se întâmplă”, a mai declarat câștigătoarea marelui premiu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!