Life

Narcisa Birjaru, schimbări radicale după finala Chefi la Cuțite. Ce modificări au intervenit în viața ei

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat trofeul „Chefi la cuțite”, a vorbit despre lucrurile care au intervenit în viața ei după ce a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro.
30.06.2021 | 10:07
Narcisa Birjaru schimbari radicale dupa finala Chefi la Cutite Ce modificari au intervenit in viata ei
ADVERTISEMENT

Finalista din echipa lui Cătălin Scărlătescu se bucură din plin de experiența culinară de la Antena 1, mărturisind că are parte de foarte multe avantaje după ce a participat în show.

Narcisa Birjaru susține că sunt câteva schimbări radicale în viața ei, unele dintre acestea având foarte mare legătură cu partea profesională, asta pentru că a primit câteva oferte de muncă.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, totul despre ofertele primite după Chefi la cuțite

Concret, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite” recunoaște că a primit câteva propuneri, precizând că în momentul de față cântărește ofertele pentru a vedea care i se potrivește cel mai bine.

Până atunci Narcisa Birjaru a acceptat o colaborare, tânăra de 24 de ani dorindu-și să capete cât mai multă experiență în domeniul culinar, pasiune pe care o are de ceva timp.

ADVERTISEMENT

„Până acum, nu am simțit dezavantajele. Ba chiar m-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaște lumea pe stradă, mă încurajează și mă felicită pentru ceea ce am realizat.

Nu pot decât să le fiu recunoscătoare. Așa este, am primit oferte după finala „Chefi la cuțite”! Și eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uși pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Mi s-a întâmplat și mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puțin pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine”, a mărturisit Narcisa Birjaru pentru viva.ro.

Narcisa Birjaru, fericită că e prima femeie câștigătoare de la Chefi la cuțite

Tânăra de 24 de ani este extrem de fericită că a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro, dar și pentru faptul că este prima femeie din emisiunea culinară care pune mâna pe trofeu.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la Antena 1 a ținut să-i mulțumească pentru această reușită în primul rând lui chef Cătălin Scărlătescu, din echipa căruia a făcut parte în sezonul cu numărul 9.

De asemenea, concurenta din echipa mov nu a uitat nici de colegii care au ajutat-o să ajungă până în marea finală de la „Chefi la cuțite”. Narcisa Birjaru le-a mulțumit lui Alex Bădițoaia și Valentinei Ioniță.

„Le mulțumesc la fel de mult și colegilor de echipă care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul, în special lui Alex și Valentinei. Sunt niște oameni minunați toți!”, a completat Narcisa Birjaru, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT