Life

Narcisa Birjaru și soțul ei au împlinit 10 ani de relație. Ce a postat câștigătoarea de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru și soțul ei au împlinit astăzi 10 ani de relație. Câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite a postat un mesaj pe rețelele de socializare.
01.12.2021 | 22:00
Narcisa Birjaru si sotul ei au implinit 10 ani de relatie Ce a postat castigatoarea de la Chefi la cutite
Narcisa Birjaru și soțul ei au împlinit 10 ani de relație. Mesajul câștigătoarei Chefi mla cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru și soțul ei au împlinit zece ani de relație. Câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu această ocazie.

După ce a obținut marele premiu, fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu a mai fost atât de activă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Tânăra a postat destul de rar, iar acum a revenit cu o fotografie și un mesaj adresat soțului ei, Alex Turcitu. Cei doi sunt căsătoriți de când Narcisa Birjaru avea 14 ani.

Narcisa Birjaru și soțul ei au împlinit 10 ani de relație

Narcisa Birjaru a devenit mult mai cunoscută și apreciată după ce a obținut marele premiu în sezonul 9 Chefi la cuțite. Zeci de mii de oameni o urmăresc în mediul online, însă tânăra a postat foarte rar în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Astăzi, de Ziua Națională a României, câștigătoarea sezonului 9 al show-ului culinar de la Antena 1 și partenerul ei de viață au împlinit zece ani de relație.

Astfel, Narcisa Birjaru a postat un scurt mesaj, alături de un colaj video cu Alex Turcitu, soțul ei. „La mulți ani nouă! 10 ani împreună”, a scris aceasta pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Narcisa Birjaru și soțul ei
Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex Turcitu, au împlinit 10 ani de relație. Sursa foto: Instagram

Narcisa Birjaru s-a căsătorit la 14 ani

Narcisa Birjaru și Alex s-au căsătorit atunci când ea avea doar 14 ani. De atunci, partenerul ei de viață o sprijină în tot ceea ce face, așa cum a declarat fosta concurentă de la Antena 1.

Cei doi au avut parte și de certuri de-a lungul timpului, dar au reușit mereu să treacă peste ele.

ADVERTISEMENT

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate.

Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu. Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna.

Mici discuții există în orice cuplu, în orice relație, indiferent dacă e vorba despre iubire sau prietenie”, spunea Narcisa Birjaru despre soțul ei, potrivit spynews.ro.

După ce a câștigat marele premiu la Chefi la cuțite, viața Narcisei s-a schimbat foarte mult. Oamenii o opreau ca să facă poze cu ea, după care s-a angajat la un restaurant luxos de la malul Mării Negre.

În ultimele luni, tânăra nu a postat mai nimic pe rețelele sociale și nu le-a mai povestit fanilor amănunte despre viața ei.

ADVERTISEMENT