Life

Narcisa Birjaru, surpriză de proporții pentru Cătălin Botezatu. Cu ce preparat l-a impresionat câștigătoarea Chefi la Cuțite: “Te iubesc”

Narcisa Birjaru, surpriză de proporții pentru Cătălin Botezatu. L-a cucerit cu un preparat gătit la Chefi la cuțite.
27.06.2021 | 18:02
Narcisa Birjaru surpriza de proportii pentru Catalin Botezatu Cu ce preparat la impresionat castigatoarea Chefi la Cutite Te iubesc
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru, cea care a câștigat emisiunea Chefi la cuțite, l-a impresionat pe Cătălin Botezatu cu un preparat făcut de ea. Astfel, designerul nu s-a ferit să își arate aprecierea pe rețelele de socializare.

Narcisa Birjaru l-a uimit pe Cătălin Botezatu. Ce mâncare i-a pregătit

Cătălin Botezatu a fost surprins de felul de mâncare pe care a ales să i-l facă Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Acestuia i-a plăcut atât de mult, încât a simțit nevoia să o laude pe rețelele de socializare.

După ce Narcisa Birjaru i-a pregătit faimoasa plăcintă a lui mamaie, cuvintele de bine nu s-au mai oprit din partea designerului, iar el a ajuns chiar să îi spună fostei participante de la show-ul culinar că o iubește.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el l-a felicitat și pe Cătălin Scărlătescu, care a văzut potențial în Narcisa Birjaru și a luat-o în echipa lui, echipa mov. Și acestuia i-a transmis sentimentele sale de iubire.

Ce i-a spus Cătălin Botezatu câștigătoarei de la Chefi la cuțite: Te iubesc!

Mai mult, Cătălin Botezatu a descris plăcinta lui mamaie a Narcisei Birjaru drept un desert de 30.000 de euro, având în vedere că ea este câștigătoarea celui de-al nouălea sezon de la Chefi la cuțite, iar premiul obținut de ea este de această valoare.

ADVERTISEMENT

”Scărlătescu, ai avut dreptate! Plăcinta Narcisei Birjaru, plăcinta de 30.000 de euro, spun asta pentru că ea este câștigătoarea, draga de ea, și o iubesc și o iubim cu toții.

Toată țara cred că o iubește. ”Plăcinta lui mamaie” a ajuns și în farfuria mea. Te iubesc, Narcisa! Scărlă, ești tare mă!

ADVERTISEMENT

Te iubesc, Scărlă! Te iubesc, Narcisa”, a spus Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram, în timp ce filma faimoasa prăjitură.

Narcisa Birjaru spunea despre experiența de la Chefi la cuțite că a fost cea mai frumoasă din viața sa și că se simte fericită că a reușit să devină prima femeia care a obținut premiul.

”A fost cel mai frumos sezon, cea mai frumoasă întâmplare din viața mea, nu există cuvinte pe care le pot exprima, să spun ce am simțit și cât de bucuroasă pot să fiu, e ceva unic”, a spus Narcisa Birjaru la Antena Stars.

ADVERTISEMENT