Life

Narcisa Birjaru, surpriză uriașă din partea unei persoane dragi. Cine a vizitat-o la actualul loc de muncă

Narcisa Birjaru nu a fost uitată după câștigarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, dovadă că a fost vizitată de o persoană dragă la noul loc de muncă.
17.07.2021 | 16:45
Narcisa Birjaru surpriza uriasa din partea unei persoane dragi Cine a vizitato la actualul loc de munca
ADVERTISEMENT

Așadar, finalista lui chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză uriașă din partea mentorului ei, care a crezut de la început până la sfârșit în preparatele culinare gătite de tânăra de 24 de ani.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit la un moment dat că este gata să o angajeze în bucătăria restaurantului pe care-l va deschide, dar se pare că Valentina Pelinel i-a luat-o înainte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Cătălin Scărlătescu nu s-a supărat și chiar și-a vizitat ucenica la actualul loc de muncă, la hotelul din stațiunea Olimp deținut de omul de afaceri Cristi Borcea și frumoasa sa soție.

Narcisa Birjaru, vizită neașteptată la noul loc de muncă. Cine a venit la hotelul lui Cristi Borcea

Aflat în vacanță pe litoralul românesc juratul de la Antena 1 a trecut pe la Narcisa Birjaru, momentul fiind imortalizat și distribuit pe rețelele de socializare de modelul Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT

Prima câștigătoare femeie de la „Chefi la cuțite” s-a bucurat enorm de vizita surprinzătoare, asta pentru că tânăra a învățat foarte multe lucruri de la mentorul ei.

„Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la muncă, să-i mai dea câte un sfat. Mulțumim pentru vizită chef Cătălin Scărlătescu”, a scris soția lui Cristi Borcea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În imagine apare Narcisa Birjaru alături de juratul de la Antena 1, dar și Valentina Pelinel, care a văzut din timp potențialul tinerei care a reușit să pună mâna pe marele premiu de 30.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Narcisa Birjaru, ofertată imediat după finala Chefi la cuțite

Finalista nu se aștepta să plece acasă cu trofeul de la „Chefi la cuțite”, după încheierea filmărilor viața sa schimbându-se radical pentru că a primit numeroase oferte de muncă.

ADVERTISEMENT

„Am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puțin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine.

M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaște lumea pe stradă, mă încurajează și mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare.

Pentru mine tot ceea ce contează acum este faptul că am primit trofeul, că l-am ajutat pe chef Scărlătescu, pe care îl iubesc și căruia îi mulțumesc, nici nu mai știu a câta oară”, a mărturisit Narcisa Birjaru pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT