Life

Narcisa Suciu a făcut-o pe Teo Trandafir să plângă, în direct. Cântăreața, dezvăluiri în premieră despre viața ei

Narcisa Suciu a emoționat-o până la lacrimi pe Teo Trandafir cu noua melodie pe care artista a lansat-o, în colaborare cu Fetița Zurli de la Gașca Zurli.
24.05.2021 | 16:01
Narcisa Suciu a facuto pe Teo Trandafir sa planga in direct Cantareata dezvaluiri in premiera despre viata ei
Narcisa Suciu a revenit în România pentru o perioadă scurtă. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Narcisa Suciu, stabilită de ani buni în Finlanda, a revenit în România pentru o perioadă de timp, mânată de dorul de cei dragi. Cântăreața a profitat de șederea ei temporară în țară și a acceptat propunerea Mirelei Retegan de a realiza o melodie specială de Ziua Copilului.

Narcisa a vorbit despre noul proiect muzical la Teo Show și a depănat amintiri care o leagă de prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Narcisa și Fetița Zurli s-au apucat de cântat, Teo a început să plângă. Vedeta Kanal D a spus că nu s-a putut abține să verse câteva lacrimi căci se regăsește foarte mult în melodie, care vorbește despre dragostea dintre părinți și copii.

Narcisa Suciu, proiect muzical cu Gașca Zurli

Perioada de pandemie nu a fost una ușoară pentru Narcisa Suciu. Aceasta a declarat în emisiunea de la Kanal D că a venit în România pentru că a simți că își pierde mințile și simțea nevoia să îi vadă pe cei dragi, mai ales pe nepoțica ei Alesia care locuiește în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Artista a povestit apoi cum s-a născut proiectul muzical cu Fetița Zurli. Aceasta a înregistrat pentru prima oară o melodie în studioul lui Marius Moga, căci el este cel care a compus cântecul.

„La aeroport m-a așteptat Mirela Retegan. Am stat două zile împreună, apoi am plecat la fratele meu la Timișoara. 

ADVERTISEMENT

La un moment dat a venit Mirela la Timișoara să mă vadă. A fost apoi o strângere de fonduri, am făcut-o repede și s-a legat așa o energie.

M-a sunat apoi și mi-a zis că facem cel mai frumos cântec de dragoste pentru copii, de 1 Iunie. Melodia a scris-o cu Marius Moga. Nu am lucrat niciodată cu el. A doua zi aveam deja cântecul.

ADVERTISEMENT

A fost o experiență foarte faină să lucrăm împreună. Am învățat o nouă tehnică de cântare. Inițial nu am fost de acord cu ce îmi cerea și mi-a zis să îmi explice și eu execut”, a declarat Narcisa Suciu la Teo Show.

teo trandafir
Teo Trandafir a lăcrimat când a ascultat-o pe Narcisa Suciu cântând. Captură Kanal D

Revine de tot în România? Cum a schimbat-o pandemia pe cântăreață

Teo Trandafir i-a propus Narcisei să revină în România pentru că îi este dor de ea. Artista a răspuns că se va gândi serios la acest lucru.

Narcisa a spus că în ultima perioadă și-a dat seama cu adevărat ce vrea de la viață și va trăi minimalist de acum încolo. Pandemia i-a deschis ochii în legătură cu felul în care ar fi mulțumită să trăiască.

„I-am zis soțului meu că poate să ia o rulotă. Doar să am loc pentru parfumuri. Mă interesează să fiu cu nepoțica mea, cu Alesia, să fiu cu Daria (n.r.: fiica ei) oricând, doar că ea mi-a zis să merg să cânt”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT