Fotbal intern

Narics Răducan a anunțat plecări de la FCSB. “Dacă sunt oferte importante! E valabil pentru toți jucătorii”

18.10.2019 | 09:42
Narics Raducan a anuntat plecari de la FCSB Daca sunt oferte importante E valabil pentru toti jucatorii
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB-ului, a anunțat că vor exista plecări de la vicecampioana României în perioada de mercato din iarnă, toate acestea dacă fotbaliștii lui Bogdan Argeș Vintilă vor primi oferte importante pentru clubul deținut de Gigi Becali. Oficialul grupării roș-albastre a dezăvluit că această condiție este valabilă pentru toți jucătorii din lotul FCSB-ului.

Narics Răducan a anunțat plecări de la FCSB

 “În condiţiile în care sunt oferte importante pentru club, da, există pozibilitatea asta şi acest răspuns este valabil pentru toţi jucătorii din lot. Că vor fi şi jucători care nu se regăsesc până la sfârşitul turului nici măcar în primii 18 atunci da, este posibil să avem parte şi de despărţiri dar suntem la jumătatea acestui sezon de toamnă şi în condiţiile astea gândul nostru nu este neapărat la despărţiri, ci cum să facem puncte mai multe ca să  ajungem echipele din faţă a declarat Narcis Răducan pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, și-a făcut deja lista cu jucătorii de care vrea să scape în iarnă, iar Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Claudiu Belu, Diogo Salomao, Thierry Moutinho ar putea să plece în perioada de mercato din iarnă de la vicecampioana României.

Bogdan Arge; Vintilă își salută jucătorii la finalul meciului jucat de FCSB cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
Bogdan Arge; Vintilă își salută jucătorii la finalul meciului jucat de FCSB cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu

Gikiewicz, primul care va pleca de la FCSB

Pe lista plecărilor de la FCSB se află Lucasz Gikiewicz, atacantul polonez despre care FANATIK a anunțat că a dispărut de la echipă, iar oficialii vicecampioanei României au făcut deja sesizări împortiva lui pentru că nu și-a respectat contractul.

ADVERTISEMENT

”Există departamentul juridic care se ocupă de acest caz. Sigur că există nişte proceduri standard pe care le impune FIFA, noi le-am respectat întocmai. Într-adevăr el nu este la programul clubului, se va spune sau ne vom supune împreună pentru că până la urmă va fi probabil un proces în care TAS sau FIFA vor da un verdict. Eu zic că ne-am îndeplinit sarcinile aşa cum este normal şi profesionist şi nu avem ce să ne reproşăm din punctul ăsta de vedere. a mai adăugat Narcis Răducan, conform sursei citate mai sus.

  • 15 puncte a adunat FCSB după 12 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020