Fotbal intern

Nascimento a semnat cu Levski Sofia pe doi ani şi jumătate

Filipe Nascimento a plecat de la FC Dinamo Bucureşti.
29.01.2018 | 11:36
Nascimento a semnat cu Levski Sofia pe doi ani şi jumătate

UPDATE. Filipe Nascimento a fost prezentat oficial la Levski Sofia, echipă cu care a semnat un contract până în vara anului 2020. Vasile Miriuţă n-a vrut să-l lase pe portughez să plece, însă acesta i-a explicat că îşi doreşte o experienţă care să îl ajute mai mult din punct de vedere financiar. 

“Mijlocaşul portughez Fiilipe Nascimento a semnat un contract cu Levski pentru doi ani şi jumătate. Fostul jucător de la FC Dinamo Bucureşti a semnat angajamentul scadent în iunie 2020”, se arată pe site-ul clubului.

“Nascimento a venit şi ne-a spus că are ofertă şi că vrea să plece. Eu i-am zis să nu plece, pentru că s-a pregătit bine. Peste 3 zile a venit iar în camera mea, la 10 seara.Atunci i-am zis lui Negoiţă să-l lase, pentru că nu vrea să stea cu inima. N-am nevoie de el aşa. M-a rugat băiatul, mi-a zis că acolo câştigă mai mulţi bani”, a spus Miriuţă.


Oficialii formaţiei FC Dinamo Bucureşti au ajuns la un acord cu Levski Sofia pentru transferul lui Filipe Nascimento. FANATIK.RO a aflat că portughezul a plecat spre Bulgaria în cursul zilei de duminică, iar azi va efectua vizita medicală.

Dacă lusitanul va trece vizita medicală, atunci FC Dinamo Bucureşti va încasa 200.000 de euro în schimbul transferului său la Levski Sofia, echipa unde a ajuns şi Rivaldinho în această iarnă.

Nascimento a înscris 2 goluri în 19 meciuri pentru Dinamo

Cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Filipe Nascimento a ajuns la FC Dinamo Bucureşti în vara lui 2017, când a fost cedat de CFR Cluj în schimbul lui Dan Nistor. Lusitanul în vârstă de 23 de ani semnase un contract valabil până în vara lui 2020 cu trupa din “Ştefan cel Mare”. Pentru Dinamo, Nascimento a jucat în 19 meciuri, a înscris 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Levski Sofia se află pe poziţia a 3-a în clasamentul din campionatul Bulgariei, cu 39 de puncte, la 9 în spatele liderului Ludogoreţ Razgrad, acolo unde evoluează românii Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri