Fotbal intern

Naser Aliji a semnat cu Dinamo! Prima poză oficială cu jucătorul în tricoul câinilor

02.11.2018 | 17:52
Naser Aliji a semnat cu Dinamo Prima poza oficiala cu jucatorul in tricoul cainilor

A venit și primul transfer la Dinamo după eliminarea rușinoasă din Cupa României. Naser Aliji a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare! Mutarea a fost confirmată inițial de Mircea Rednic pentru FANATIK.RO. Internaționalul albanez care are și cetățenie elvețiană a efectuat vizita medicală, apoi a semnat contractul de joc. Acesta a venit la Dinamo din poziția de jucător liber și s-a alăturat deja lotului în cantonamentul de la Săftica.

Naser Aliji a mai evoluat de-a lungul carierei în Elveția, la Basel, formație alături de care a reușit să câștige de trei ori campionatul, în 2014, 2015 și 2016. A fost împrumutat și la micuța Vaduz pentru un an de zile. În 2016, fotbalistul a prins un super transfer – a semnat cu nemții de la FC Kaiserslautern pentru care a evoluat titular în 20 de partide.

Naser Aliji a semnat cu Dinamo! Aliji pe teren
Naser Aliji este primul transfer făcut de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic

Naser Aliji a semnat cu Dinamo!

Fundașul stânga are și 11 selecții în naționala de seniori a Albaniei, după ce inițial a fost convocat la reprezentativa  de tineret a Elveției. Ultima oară, Aliji a evoluat la gruparea italiană, Virtus Entella în Serie B. Jucător de bază în returul sezonului trecut, Aliji nu și-a mai căutat formație după despărțirea de Entella. Fundaşul a avut o problemă gravă de familie, tatăl său încetând din viață în luna august.

Naser Aliji va evolua cu numărul 7 la Dinamo și a devenit primul jucător transferat în mandatul lui Mircea Rednic. Câinii s-au despărțit de trei fotbaliști într-o singură zi după eliminarea din Cupa României. Gheorghe Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague au fost puși pe liber de conducerea echipei. Dinamo este pe locul 12 în campionat, poziție care duce la baraj pentru rămânerea pe prima scenă. Două puncte au adunat elevii lui Rednic de la revenirea pe banca tehnică a „Puriului”. Haita a terminat la egalitate ambele partide disputate în campionat, atât cea cu Dunărea Călărași de pe teren propriu, cât și cea cu Concordia Chiajna, disputată în deplasare.

  • 13 puncte a adunat Dinamo după 13 jocuri disputate în Liga 1 Betano